Concert The Myrrors si RoadkillSoda in club Control

Miercuri, 31 ianuarie 2018, sunteti invitati in club Control de la ora 20:00 la un concert The Myrrors si RoadkillSoda.

The Myrrors [US] – Experimental / Psychedelic / Rock
https://www.facebook.com/themyrrors.az/
https://www.youtube.com/watch?v=F3lKVUsDBnc
https://themyrrors.bandcamp.com/

The Myrrors sunt o trupa rock experimentala psihedelica din Arizona, formata la inceputul anului 2007. Folosind concepte de baza precum acorduri si modele minimaliste, prin layere le aranjeaza intr-un mod pe care majoritatea le-ar considera adecvat, sunetul lor abunda din senzatii de rock in desert. Muzica lor surprinde spiritul peisajului american sud-vestic și frumusețea sa mistică dură.
Grupul s-a desființat în 2009, dar în cele din urmă s-a reformat în 2013. În anul următor “Burning Circles in the Sky” a fost reeditat într-o serie de ediții limitate și au lansat noul instrumental EP “Solar Collector” atât pe casetă cât și pe vinil. Al doilea album de studio propriu, “Arena Negra”, a fost lansat în 2015.
În 2017 au lansat albumul Hasta la Victoria, un album provocator, care juxtapune mediile naturale cu răsturnări politice. Noul album are energia și spontaneitatea improvizării acido-rock cu producția de studio. Chitarele care au fost prezente pe versiunile anterioare nu sunt înlocuite de o varietate de orgi, sintetizatoare, fluiere, tanpura, vioară, bouzouki și multe alte instrumente.
Trupa este în prezent in turneu în Europa până în martie.

RoadkillSoda [RO] – Rock’n’Roll
www.facebook.com/RoadKillSoda
https://roadkillsoda.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/RoadkillSoda/videos
https://www.instagram.com/roadkillsoda/

RoadkillSoda este un cocktail puternic de mai multe genuri rock, înclinat puternic pe stoner rock și grunge. Grupul a pornit ca o sesiune de jam într-o cameră rece, slab luminată, umplută de fum și muzică care sabotează prin pereți. Mai târziu în acel an, la fel de spontan ca întregul proiect, debutul EP “A Fucked Up Trip Gone Bad” apare. In mai putin de un an, trupa a scris, inregistrat si a produs primul album oficial “Oven Sun”.
În 2014, RoadkillSoda a lansat “Yo No Hablo Ingles”, iar în 2016, după un an plin de activitate și schimbări de membri, formația a lansat primul său album acustic “Space Echo and Time”.
Ultimul lor album, numit “Mehohobia”, a fost lansat în noiembrie 2017. Caracteristica standout pe album: gemurile psihedelice / stoner, amestecate cu diferite variante de voce, de la punk-style la grunge clasic.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole