Concert Triplu SEC si lansarea piesei “Poezii” la Hard Rock Cafe

Mike, Tase, George, Fabian, Vlad şi Vincenţiu sunt Triplu SEC. Baieţii lansează pe 13 iulie 2017, la Hard Rock Cafe, prima piesă din carieră – Poezii. Single-ul este compus de Farkas Mihai, produs de Cristian Gutu, iar de regia videoclipului s-a ocupat Anatol Strună şi Andrei Stroie.
“Poezii” este o piesă plină de senzualitate, la care se adaugă o notă de entuziasm. Versurile descriu cu lux de amanunte ceea ce o persoană îsi doreşte de la iubită şi îi plasează pe cei doi indragostiţi în centrul unor scene în care imaginatia capată alte intelesuri.
Triplu SEC este o trupă nouă, formată dintr-un grup de şase tineri, pe care muzica i-a adus împreună. Până de curand, Triplu SEC s-a prezentat ca trupă de cover-uri şi a oferit spectacole live. Odată cu începutul anului, Mike – fost concurent Vocea Romaniei – şi baieţii au decis sa avanseze în cariera muzicală şi să ofere publicului mai multa energie, mai multa pasiune. Astfel au creat un repertoriu din propriile piese, primul single lansat sub numele Triplu SEC fiind “Poezii”.

Alături de Triplu SEC îi veţi putea asculta live şi pe invitaţii speciali: Lora, Dominique şi Sergiu Ferat.

Intrarea la concert este liberă, iar voia bună garantată.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole