Concertele BURGERFEST: programul și lista restaurantelor participante

Prima pagină » Noutăţi » Concertele BURGERFEST: programul și lista restaurantelor participante

Line-up-ului BURGERFEST i se alătură trupa de rock alternativ Coma, care va prezenta un set special.

BURGERFEST, primul festival din România dedicat burgerilor, își deschide porțile vineri, 22 mai, la Verde Stop din București.

Mai jos va prezentăm programul concertelor din cadrul festivalului:

Vineri, 22 mai:
21:00 – GOLAN

Sâmbătă, 23 mai:
19:00 – Coma
21:00 – Niste Baieti

Duminică, 24 mai:
21:00 – ROA

Ziua de sâmbătă se îmbogățește cu încă o trupă invitată, anume Coma – formație de rock alternativ, înființată în anul 1999, în București, ca grup nu metal, din foști membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger.

Coma este una dintre cele mai îndrăgite trupe de alternativ ale momementului, care a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe/artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Biohazard, Soulfly, sau Skunk Anansie.

De asemenea, BURGERFEST a definitivat lista restaurantelor participante la concursul de cel mai bun burger, noile nume adăugate fiind Grand Combo (București) și Sky Bar (București). Lista completă se regăsește mai jos:

  • Burger Bar (București)
  • Burger Box (București)
  • Burger Van (București)
  • Bistro de l’Arte (Brașov)
  • Grand Combo (București)
  • Ludic(București)
  • Modelier (București)
  • Old Brick Pub (București)
  • Sky Bar (București)

Vă reamintim că juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa – MasterChef) și Marius Tudosiei (Băcănia Veche).

Despre BURGERFEST

Primul festival dedicat burgerilor din România – BURGERFEST – va avea loc între 22 și 24 mai, la Verde Stop din Capitală. Pe lângă cei mai delicioși burgeri oferiți de restaurantele participante, publicul se va putea bucura și de muzică, asigurată GOLAN, NIȘTE BĂIEȚI, R.O.A. și COMA, iar DJ-ii de la ELECTROCORD se vor ocupa de muzica de ambianță, pe tot parcurul festivalului.

Pe lângă concerte și, evident, cei mai buni burgeri, festivalul va asigura și o serie de activități recreative, cum ar fi badminton, tir sau tenis de masă, pentru cei care doresc să facă și puțină mișcare și să se relaxeze.

Accesul la BURGERFEST se face pe bază de bilet, prețul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.

Biletele și abonamentele se pot cumpăra în avans, în rețelele MyTIcket.ro și Iabilet.ro

Dintr-o eroare de sistem, câteva din biletele de o zi au fost vândute specificându-se data exactă în care ar fi valabile. Aceste bilete pot fi folosite în oricare din zilele festivalului, indiferent de data menționată pe bilet.

Mai multe informații despre BURGERFEST găsiți accesând următorul link:

www.burgerfest.ro

BURGERFEST este un eveniment susținut de Ciuc și organizat de Live Pro și Mixtopia.ro, cu sprijinul Hellmann’s și Algida.

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival

Parteneri media: Adevărul.roAdevărulfinanciar.ro, Mixtopia.ro, Bestmusic.ro, Cinemagia.ro, Eva.ro, Gustos.ro, 220.ro, Music Channel, eCuisine.ro, Cosmopolitan.ro, Femeia.ro, Orasulm.eu, Sub25.ro, Urban.ro, Urbology.ro, 9am.ro, ziarulring.ro, anyplace.ro, urbankid.ro, trilulilu.ro, feeder.ro, Restograf.ro, getlokal.ro, IQads.ro.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
28 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner