Concertul aniversar ”CATALIN CRISAN si prietenii” este SOLD-OUT

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Concertul aniversar ”CATALIN CRISAN si prietenii” este SOLD-OUT

Indragitul artist Catalin Crisan, se pregateste pentru marea aniversare a celor 30 de ani de cariera artistica, eveniment ce va fi marcat printr-un concert special, la Sala Palatului, de la care nu vor lipsi colegi de scena din lumea muzicii si a teatrului romanesc, precum: Mirabela Dauer, Adrian Daminescu, Tudorel Filimon, Luminita Anghel, Anisoara Puica, Mihai Traistariu, Daniel Trifu si Taraful de Odinioara si fiica sa, Daria Catalina Crisan.

Vestea concertului ”Catalin Crisan si prietenii” a prezentat un interes deosebit si in randul publicului spectator. Astfel, biletele pentru concertul ce se va desfasura marti, 3 octombrie 2017, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30,  s-au epuizat in totalitate.

Aproximativ  4.000 de spectatori, prezenti la acest eveniment emotionant se vor putea delecta pe ritmul muzicii usoare romanesti cu povestiri din viata de artist si intamplari petrecute in turnee, si vor reasculta unele cele mai frumoase melodii de dragoste sau slagare de neuitat, interpretate LIVE de Catalin Crisan si de prietenii sai, in acompaniamentul celor 52 de instrumentisti care alcatuiesc Orchestra Mundi Colour sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Timp de 30 de ani, glasul cald si plin de sensibilitate al artistului Catalin Crisan a fascinat publicul din Romania cu unele melodii precum ”Daca pleci”, ”Vorbeste marea”, ”Mama” sau ”Rabda inima si taci” si a castigat, in acelasi timp, un loc meritoriu in istoria muzicii usoare romanesti.

De-a lungul carierei sale artistice, Catalin Crisan a adunat in portofoliu un numar insemnat de premii si distinctii, albume discografice de succes, a sustinut nenumarate concerte si turnee pe toate meridianele, a compus peste 400 de melodii, iar pentru trei sferturi dintre ele, a scris singur muzica si versurile.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9692 RON
GBP 1 x GBP = 5,9059 RON
USD 1 x USD = 4,5468 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner