Concertul Cali se reprogramează, mesajul artistului pentru publicul său din România

Prima pagină » Noutăţi » Concertul Cali se reprogramează, mesajul artistului pentru publicul său din România

Celebrul cântăreţ Cali a trimis un mesaj online către publicul său din România prin intermediul reţelelor sociale ale Institutului Francez din România în care anunţă reprogramarea concertului său la Bucureşti din această lună pentru martie 2021 şi în acelaşi timp îi invită pe tinerii români să participe la concursul online de interpretare muzicală în limba franceză „FrenchMania sur mon smartphone”. Cali are şi o dedicaţie muzicală pentru fanii săi şi în plus vorbește în limba română.
Cali este printre cei mai celebri cântăreţi, interpreţi şi textieri francezi, având un stil aparte, un amestec între rock şi „chanson française”. El este cunoscut publicului din România mai ales prin participarea sa la marele concert cu care s-a închis Sezonul România-Franţa în iulie 2019.

La începutul acestui an Cali și-a lansat un nou album, „Cavale”. Al nouălea album de studio al lui Cali este în acelaşi timp rock, pop, electro şi uneori chiar tribal.

Alături de Keo şi Alexandra Ungureanu, Cali este printre artiştii care fac parte din proiectul FrenchMania care în acest an se va desfăşura exclusiv online.

În cadrul FrenchMania tinerii români care au între 14 şi 24 de ani sunt invitaţi să cânte live o melodie din repertoriul francez și francofon din ultimii 10 ani, s-o înregistreze şi să trimită materialul video la adresa frenchmania@institutfrancais.ro, până pe 25 mai: tocmai a fost prelungit termenul pentru că interesul pentru acest concurs a depăşit aşteptările organizatorilor.
Câştigătorul FrenchMania sur mon smartphone va primi un premiu de 2000 de lei şi va avea şansa de a cânta împreună cu Keo şi Alexandra Ungureanu pe scena Institutului Francez. Cei clasaţi pe locurile 2 şi 3 vor primi 1000, respectiv, 800 de lei, iar fiecare dintre cei 10 finalişti va primi un abonament la una dintre mediatecile Institutului Francez în funcţie de domiciliu. Premiile în bani sunt oferite de către SC KEO MUSIC AGENCY SRL.

Puteţi vedea mesajul lui Cali şi cântecul dedicat publicului din România accesând linkurile de mai jos:

 


Regulile concursului FrenchMania pot fi consultate aici:
http://www.institutfrancais.ro/Bucuresti/event/595/FrenchMania_2020

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
7 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner