CONCERTUL MEGA-TRUPEI RBD

De astazi s-au pus in vanzare bilete on-line pentru cel mai tare concert al toamnei, sustinut de trupa RBD, idolii adolescentilor din lumea intreaga. Megashow-ul va avea loc pe 6 septembrie 2008, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Fanii din toata tara vor veni sa ii intalneasca pe cei a caror muzica i-a cucerit!

Ca si data trecuta, cel care va canta in deschiderea concertului RBD este artistul care a frant inimile adolescentelor din intreaga lume: rebelul Diego!

Diego se afla acum in punctul maxim al carierei sale: cu siguranta carismaticul artist va fi unul dintre cele mai importante fenomene ale deceniului viitor. Intors dintr-o aventura in care a fost producator executiv, compozitor si artist in acelasi timp, el are un nou proiect si, din pozitia de adolescent fericit, Diego va prezenta publicului din Romania noul sau album, „Indigo”!

Cu hituri compuse si produse de Guy Chambers („Angels” – Robbie Williams),  Matt Wallace („Angel Dust” – Faith No More, „Songs About Jane” – Maroon 5), Kara Dio Guardi si Mitch Allan (Cristina Aguilera, Avril Lavigne, Celine Dion), „Indigo” este considerata o productie-record, unica in Mexic prin calitatea sa. Acest material discografic este un exemplu de creativitate si autenticitate in muzica latino. „Indigo” are si o varianta in limba engleza, care va fi lansata in curand in Statele Unite ale Americii, Franta, Germania, Anglia si Japonia.  

Biletele pentru mega-show-ul trupei RBD se vor pune in vanzare pe data de 4 iunie a.c. Pentru  inceput, acestea vor putea fi achizitionate on-line de pe site-urile www.bilete.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro si vor avea preturi cuprinse intre 50 si 300 RON.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: