Concertul Powerwolf se muta la Arenele Romane

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Concertul Powerwolf se muta la Arenele Romane

Show-ul Powerwolf ce trebuie sa aiba loc la Romexpo s-a mutat la Arenele Romane!

Trupa germana de power metal, POWERWOLF revine in Romania pe data de 6 iunie 2023 la Arenele Romane, Open Air. Dupa showul sold out din 2019 si dupa prezenta ca invitati speciali la concertul KISS de la Bucuresti din 2022, germanii aduc armata strigoi sa umple iar Arenele Romane pe 6 iunie si cu un show pirotehnic de zile mari. Show-ul face parte din turneul mondial al trupei inceput in 2022, show care a umplut deja majoritatea salilor din lume cu foarte multe concerte sold out! Nu uitati ca puteti cumpara de pe iaBilet si bilete in 6 rate, folosind toate cardurile de credit existente pe piata, selectand aceasta metoda de plata dupa ce puneti biletele in cos si completati datele personale.

Concertul Powerwolf se muta la Arenele Romane

Powerwolf vin din Germania si tin sus standardul power metalului din 2003 cand fratii Charles si Matthew Greywolf au pus bazele formatiei. Powerwolf este o trupa cu un show si o imagine aparte, in care fiecare membru are un pseudonim cu o istorie si un loc bine stabilit in universul formatiei.

Piesele lor sunt inspirate de legende medievale cu vampiri, varcolaci dar si de povesti cu tenta religioasa.

Celor doi frati li s-a alaturat tobosarul francez Stefane Funebre si claparul german Falk Maria Schlegel iar la scurt timp Karsten Brill. Karsten a devenit Attila Dorn iar pasiunea sa pentru legendele romanesti cu varcolaci a ajutat la dezvolatrea temelor lirice pentru viitoarele albume ale formatiei.

Din 2003 pana in prezent formatia a ramas neschimbata cu exceptia tobosarului. In cei 16 ani de activitate Powerwolf a lansat 8 albume, albume care au ajuns in topurile a peste 10 tari. 

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

  • Armata Strigoi (A) – fara loc in fata scenei – 229 lei earlybird (primele 200) de bilete, 249 de lei in presale si 300 de lei la intrare
  • The Beasts (B) – Cu loc in Sectorul K sau fara loc in spatele Zonei A. Zona are si bar dedicat – 159 lei earlybird (primele 200 de bilete), 179 de lei in presale si 200 de lei la intrare
  • Conquistadores (C) – Cu loc in Arena mai putin in sectoarele K si E sau fara loc in spatele Zonei A – 99 de lei earlybird (primele 200 de bilete), 119 lei in presale si 150 de lei la intrare
  • Premium – 399 lei – Cu loc in Sectorul E sau fara loc in fata scenei in Zona A. Contine afis cadou, bar dedicat. Posesorii de bilete PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 15 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,9174 RON
USD 1 x USD = 4,6576 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 15 iunie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner