Concursul de modeling ”Top International Model of The World” vine in Romania!

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Concursul de modeling ”Top International Model of The World” vine in Romania!

Unul dintre cele mai mari concursuri de modeling vine in Romania! ”Top International Model of The World” este prestigiosul concurs international care va reuni modele (Miss si Mr) din toate colturile lumii intr-o competitie in urma careia se va desemna cel mai bun model international. Concursul se va desfasura in perioada 22-31 August 2016 si va aduce in Romania modele din SUA, India, Bulgaria, Ucraina, Estonia, Filipine, Africa de Sud, Namibia, Armenia, Angola, Brazilia, Ethiopia, Nigeria, Marea Britanie, Myanmar, Puerto Rico, Republica Dominicana, Cehia si multe alte tari.

Organizatorii concursului au ales ca locatie orasul balnear “Baile Herculane” din Jud. Caras Severin, ce dateaza din anul 153 d. H. Fiind prima oara cand se organizeaza un concurs de aceasta anvergura in Romania, orasul Baile Herculane a fost ales in special pentru incarcarea istorica, pentru atractiile din zona si calitatea aerului (avand aer ionizat negativ precum cel de la altitudini de 2000m).

Pe parcursul celor 10 zile, modele vor participa la prezentari de moda, cursuri de catwalk, sedinte foto, interviuri dar si multe alte activitati ce au ca scop schimbul de experienta dintre modele din diferite parti ale lumii, dar si promovarea atractiilor din zona, precum: centrul istoric al orasului Baile Herculane, Clisura Dunarii, Statuia lui Decebal, Portile de Fier precum si orasul Timisoara.
Concursul “Top International Model of The World” este organizat de modelul Robert Cazan si este deja la a doua editie, prima editie avand loc anul trecut in Spania.

Robert Cazan – Organizator: “Avand experienta editiei de anul trecut, m-am gandit sa aducem aceasta formula de sucess si in Romania. Scopul concursului este de a schimba experienta intre modele din diferite tari, de a invata lucruri noi si de a le pregati temeinic pentru a excela in aceasta industrie. Vor avea zilnic traininguri de defilare, vor invata care sunt cele mai bune posturi pentru fotografii si vor avea si antrenamente de grup cu Fitness Education School  – care se va ocupa de pregatirea fizica a modelelor”.

Concursul este realizat in parteneriat cu Afrodita Resort & Spa 4* din Baile Herculane, fiind si hotelul unde vor fi cazate modelele internationale pe perioada concursului.

Laura Pătru – Marketing Manager Bacolux Hotels: “Este o placere pentru noi sa fim parteneri la un eveniment atat de important. Ne vom asigura ca modelele sa se simta bine pe perioada sederii,punandu-le la dispozitie servicii ireprosabile si speram noi, de neuitat. Bucatarii nostri deja au alcatuit meniuri special pentru modele, menite sa satisfaca si cele mai mari exigente.

Nino Mas (Filipine)
Nino Mas (Filipine)

Gala finala in cadrul careia se vor desemna marii castigatori ai concursului (Miss & Mr. Top International Model of The World 2016) va avea loc in data de 30 August 2016. Castigatorii vor primi trofeul, banda si titlul de cel mai bun model al lumii. Gala va fi prezentata in doua limbi: romana si engleza. Marea surpriza este prezenta invitatului special Nino Mas din Filipine, fiind foarte cunoscut in lumea concursurilor de modeling, avand la activ peste 10 concursuri in care a fost prezentator sau co-prezentator.

Printre alte trofee care se pot castiga se numara: Miss/Mr. Best Catwalk, Miss/Mr. Best Body si Miss/Mr. Photogenic.
Juriul va fi alcatuit din persoane importante din industria fashion si modeling atat din Romania cat si din strainatate.
Puteti gasi mai multe informatii pe site-ul oficial al concursului: www.topinternationalmodel.com

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
9 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner