Conferința: Giganții Oceanelor la Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Conferința: Giganții Oceanelor la Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”

De-a lungul timpului, datorită povestilor auzite de la marinari ori din basme și credințe, gândirea oamenilor față de animalele existente în adâncurile oceanelor (fie acestea reale sau fictive), a fost modelată încontinuu; aceste animale fiind percepute ca fiind adevărați monștrii, în principal datorită aparențelor fizice.

Diavoli de mare, pești fierăstrau, spadă și ciocan, pești anvergura gurii de 1,5 metri, șerpi acvatici uriași de 10 metri și rechini de 15 metri lungime, balene uriașe ori cu cocoașă și așa mai departe; toți acești giganți ai oceanelor își au povestea proprie, ce merită auzită!

În cadrul conferinței „Giganții Oceanelor”, vei avea ocazia să intri în lumea lor, în adâncurile oceanelor, pentru a cunoaște mai bine toate aceste animale, aparent terifiante; și să afli povestea lor adevărată, din punct de vedere morfologic, anatomic, biologic și ecologic; după care, îi poți analiza „pe viu”, în expunerea permanentă a Muzeului „Antipa”.

Conferința se va desfășura în Sala Multimedia a Muzeului. Accesul publicului în sală se face în intervalul 10.45 – 11.00, pe baza biletului de vizitare a Muzeului.

Conferința face parte din ciclul de articole și conferințe din cadrul proiectului „Istoria lumii vii în 10 exponate”

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 2 iunie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9696 RON
GBP 1 x GBP = 5,7565 RON
USD 1 x USD = 4,6562 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 2 iunie 2023

Acum la Bucureşti
19 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner