Conferinta ”SUCCES SI STARE DE BINE” la Crystal Palace Ballroom : 20-21 mai

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Conferinta ”SUCCES SI STARE DE BINE” la Crystal Palace Ballroom : 20-21 mai

Neale Donald Walsch, autorul trilogiei best-seller “Conversatii cu Dumnezeu”,  tradusa in peste 37 de limbi si care a transformat vietile a milioane de oameni de pe intreg globul,  vine in luna mai in Romania! A avut succes, a pierdut tot, a trait pe strazi, si-a regasit puterea sa-si refaca viata, iar in prezent a ajuns sa  inspire milioane de oameni sa traiasca o viata mai fericita.

Neale Donald Walsh este cel care a pus bazele miscarii spirituale pentru drepturile civile ale sufletului (Humanity’s Team) in peste 90 de tari si a adus omenirii o perspectiva mult mai ampla si mai comprehensiva asupra vietii pe Pamant si in Univers.  Cele mai importante mesaje din “Conversatii cu Dumnezeu” sunt explicate prin viu grai si oferite alaturi de puternice unelte spirituale pentru a ne re-aminti  Cine Suntem cu Adevarat. El a creat Echipa Omenirii ca o miscare spirituala, cu scopul de a comunica si de a pune in aplicare noile convingeri spirituale, Walsch fiind convins ca: “Cel mai rapid mod de a aplica ceva in viata ta este de a ajuta pe altii…cel mai rapid mod de a utiliza orice intelepciune care se afla in sufletul vostru este de a ajuta pe altcineva…Pentru ca suntem cu totii una…”

Pe 21 mai 2014, Neale Donald Walsch doreste sa ne impartaseasca calea catre “Succes si Stare de bine”, un program revolutionar de extindere a constientei, pornind de la esenta celor peste 3000 de pagini ale celor 9 carti “Conversatii cu Dumnezeu” expuse in 25 de mesaje esentiale care schimba lumea. Neale Donald Walsch ofera metode practice prin care fiecare dintre noi putem implementa aceste mesaje in realitatea noastra zilnica. Pentru o zi, participantii vor beneficia de asistenta lui Neale in a intelege si a-si integra conceptele care au puterea sa schimbe vieti, sa aduca pacea in mintea si sufletele oamenilor, intr-o viata traita in echilibru si abundenta. Cel mai important eveniment care imbina succesul personal cu cel profesional toate avand ca scop starea de bine prin constinetizare de sine, manifestarea potentialului fiecaruia in zonele de talent. Tot ceea ce vei invata in acest eveniment este usor de pus in practica si nu necesita investitii financiare ulterioare. Tu esti cel care va schimba totul!

Evenimentul se va desfasura pe durata unei zile si jumatate in perioada 20-21 Mai 2014. Prima zi, in data de 20 Mai evenimentul se va desfasura sub forma unui cocktail conference, incepand cu ora 18:00 pe o durata de doua ore, iar a doua zi, in data de 21 Mai 2014, sub forma unei conferinte care va incepe la ora 9:30 si se va incheia la ora 19:00. Participantii pot opta pentru trei tipuri de bilete, in functie de optiunile alese pentru eveniment.

Biletele sunt disponibile prin vreaubilet, la Unirea Shopping Center etj.2 sau de la sediul VreauBilet din str. Octavian Goga nr.24, bl.M62, sc.1 ap.1.Pentru mai multe informatii accesati: http://www.vreaubilet.ro/component/k2/item/1438-neale-donald-walsch-succes-si-starea-de-bine

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner