Contert Ana Popović la Cinema Patria Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Contert Ana Popović la Cinema Patria Bucuresti
Data Sambata, 19 Decembrie 2015
Ora 17:30
Locatie Cinema Patria Bucuresti, Români, Romania
Adresa Bd. Magheru nr. 12-14, sector 1

Pe 19 Decembrie, de la 19.30, la Cinema Patria, la invitația Vreau Bilet,

Ana Popović, sârboaica supranumită “Jimi Hendrix in varianta feminină”, concertează în București

“Eroina blues-ului modern”, “fenomenul venit din Serbia”, “Jimi Hendrix în varianta feminină”, după cum a scris presa din întreaga lume despre ea, Ana Popović, cea care a cucerit iubitorii de blues din Europa, dar și de peste Ocean prin vocea, compozițiile și acordurile chitarei sale și prin prezența sa supersexy pe scenă, va veni pentru prima dată în București, pe 19 Decembrie, la Cinema Patria, la invitația Vreau Bilet.
O cântareață extraordinară, chitaristă la superlativ și o foarte talentată compozitoare, despre Ana Popović s-a spus că “poate să cânte blues al naibii de bine, este sexy, cool și are o tehnica criminală de a cânta la chitara – adică tot pachetul”, scria Guitar World despre cântareață originară din Serbia care a reușit să se impună în chiar patria blues-ului prin stilul său – un mix original între blues, rock, funk, la care se adaugă o voce puternică și un timbru particular.
B.B. King, Robert Cray, Buddy Guy, Robert Randolph, Warren Haynes, Jonny Lang, Bootsy Collins, Quinn Sullivan, Dweezil Zappa și Taj Mahal au fost partenerii de scenă ai sârboaicei care a luat cu asalt lumea europeană a blues-ului înainte de a începe să înregistreze în New Orleans și L.A. Anul acesta, Ana Popović s-a alăturat lui Joe Bonamassa și festivalului organizat de celebrul muzician, Keeping the Blues Alive, și a cântat alături de nume ca John Hiatt, Robben Ford si Robert Randolph. În 2014, Ana Popović a fost singura artistă feminina invitată să se alăture turneului mondial Experience Hendrix care a celebrat muzica și geniul idolului ei de o viață, Jimi Hendrix, alăturându-se astfel unui line-up care au inclus nume legendare ale blues-ului din întreaga lume.
Nominalizată în mai multe rânduri la premiul “Contemporary Blues Female Artist of the Year” din cadrul “Blues Music Award”, prima artistă europeană nominalizată la premiul pentru “cel mai bun debut” la Festivalul din Memphis, câștigătoarea premiului “Best Blues Dvd” la “Blues Matters Awards” din Marea Britanie, sârboaica Ana Popović este a treia generație care se naște cu chitara în mânâ și cu muzica în sânge din familia sa. Bunicul său a cântat la chitara într-un stil gypsy jazz, iar tatăl său a fost cel care i-a insuflat pasiunea pentru chitara: “Am crescut ascultând blues. Acasă ascultam foarte mult muzica buna – Elmore James, Booker White, Albert Collins, Albert King, Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy – și mulți alții. Primul cântec pe care l-am cântat acasă a fost un blues, în limba engleza, cu mult înainte de a înțelege ce anume spuneau versurile”, își amintește Ana Popović. Însă peste ani, sârboaica a ajuns să cânte pe aceeași scena cu muzicienii pe care i-a admirat încă de când era copil. “A fost copleșitor”, spune Ana Popović.
Ana Popović va concerta pentru prima data in București pe 19 Decembrie, de la ora 19.30, la Cinema Patria, la invitația Vreau Bilet. Biletele cu prețuri între 90 și 180 de lei pot fi achiziționate de pe www.vreaubilet.ro, dar și de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center București.


Pret bilet:
Cat.I: 180 lei
Cat. Ii: 150 lei
Cat. Iii: 90 lei

Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, in Bucuresti la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), in Galati la Casa de Bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Galati, in Constanta la Casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta, Agentia de turism Mistral Tours-Mamaia, Constanta si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner