Corul Armatei Rosii anunta a treia reprezentatie, la Sala Polivalenta din Cluj

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Corul Armatei Rosii anunta a treia reprezentatie, la Sala Polivalenta din Cluj

La scurt timp de la anuntul celor doua reprezentatii de la Bucuresti, soldatii rusi cuceresc Clujul cu cel mai bun spectacol de muzica si dans din lume pe 21 septembrie 2015, la Sala Polivalenta.

Invitatul special al Corului Armatei Rosii va fi baritonul Florin Estefan.

Numeroase evenimente muzicale menite sa deschida publicului noi orizonturi catre o viata culturala bogata se anunta pentru toamna acestui an, insa celebrul Cor al Armatei Rosii a starnit un interes aparte. Acest lucru i-a determinat pe organizatori sa programeze doua reprezentatii la Sala Palatului din capitala, in zilele de 22 si 23 septembrie 2015.

In acelasi timp, organizatorii vin cu o veste excelenta.

Spectacolul Corului Armatei Rosii sub conducerea carismaticului General Viktor Eliseev, care a cucerit milioane de spectatori din intreaga lume, va fi prezentat pe  21 septembrie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Un repertoriu muzical variat, de cea mai buna calitate, prezenta unui corp de balet fermecator, dansuri autentice fantastice, zeci de costume impresionante, carisma, talentul si pasiunea totala sunt doar cateva dintre ingredientele cu care si-au dobandit in timp o reputatie internationala de prestigiu. The Red Army Choir (Corul Armatei Rosii), cunoscut ca fiind un exponent de marca al excelentei in muzica este acceptat la nivel mondial pentru perfectiunea actului cultural-artistic.

Nimeni nu poate ramane insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Rosii. Acesti artisti ating sufletul fiecarui spectator. Coregrafia baletului si interpretarea muzicala sunt garantia unui show de neuitat.

Ghidati de sintagma “Cand soldatii canta, copiii pot dormi linistiti!” , dirijorul rus, Generalul Viktor Eliseev impreuna cu membrii ansamblului artistic The Red Army Choir, cuceresc  publicul spectator din intreaga lume in turnee internationale de mare succes, ce cuprind peste 250 de reprezentatii pe an. De-a lungul timpului, artistii rusi au fost ovationati cu frenezie inclusiv de spectatorii din Ucraina sau Statele Unite ale Americii.

Spectacolul Corului Armatei Rosii de la Cluj  face parte din turneul international ce a debutat cu mare succes in luna mai 2015, pe scenele din Istanbul si Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume sustinut de celebrul ansamblu  va ajunge pana la finalul acestui an si pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franta, Belgia, Elvetia, Slovacia si Italia.

Biletele pentru spectacolul Corului Armatei Rosii de la Sala Polivalenta din Cluj –Napoca  au fost puse in vanzare la preturi variabile in functie de categoria de loc, astfel:

VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei si cat.V – 45 lei.

Acestea pot fi achizitionate atat de la punctele de vanzare ale agentiei TUI Travel Center (Polus Mall, Str. Napoca 2-4, The OfficeBd. 21 Decembrie 1989, Nr 77), magazinele Germanos, reteaua Inmedio, Oficiile Postei Romane, de la agentia Teatrului National Cluj, reteaua magazinelor Diverta, precum si online, accesand: www.ticketnet.ro,  www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.bilet.ro si www.biletmaster.ro .

Video message The Red Army Choir – Romania :

https://www.youtube.com/watch?v=L_w3NlxW0Ec

Video show:

  1. https://www.facebook.com/ticketnet.ro.ticketnet/videos/1737590923133963/
  2. https://www.facebook.com/ticketnet.ro.ticketnet/videos/1739047999654922/
  3. https://www.youtube.com/watch?v=Q-jsXGLysCU

Corul Armatei Rosii isi are sediul in inima Moscovei, in centrul istoric, langa Piata Rosie, la cateva sute de metri de Teatrul Balsoi si de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Rosii sustine peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 si a sustinut show-uri in peste 50 de tari alaturi de Corul Armatei Rosii (care este marca inregistrata in 32 de tari).

Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numara solisti, dansatori, muzicieni, coregrafi si dirijori. In general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Rosii calatoreate cu o suta de artisti.

The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat fiinta in 1939 si a fost ridicat la rang de Academie.

Cu cel mai recent turneu din Franta,  Generalul Viktor Eliseev si trupa sa au incantat peste 100.000 de spectatori, in special la Paris cu cele 4 concerte sold-out.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner