Corul Armatei Rosii in concert la Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Corul Armatei Rosii in concert la Bucuresti

”Cand soldatii canta, copiii pot dormi linistiti!”

Soldatii rusi cuceresc Romania cu cel mai bun spectacol de muzica si dans din lume pe 23 septembrie 2015 la Sala Palatului.

Numeroase evenimente muzical-artistice menite sa deschida publicului larg noi orizonturi catre o culturalizare variata se anunta pentru toamna acestui an, insa spectacolul fascinant ce va fi sustinut in premiera la Bucuresti de celebrul Cor al Armatei Rosii, este extrem de asteptat si dorit de cunoscatori.

Muzica variata, de cea mai buna calitate, corp de balet, dansuri autentice fantastice, zeci de costume impresionante si o reputatie internationala prestigioasa apreciata la cel mai inalt nivel.

Pe 23 septembrie, cea mai de succes productie artistica a celor peste 100 de muzicieni rusi va fi prezentata pe scena Salii Palatului din Bucuresti, sub conducerea carismaticului General Viktor Eliseev.

Ghidati de sintagma “Cand soldatii canta, copiii pot dormi linistiti!” , dirijorul rus, Generalul Viktor Eliseev impreuna cu membrii ansamblului artistic The Red Army Choir, cuceresc publicul spectator din intreaga lume in turnee internationale de mare succes, ce cuprind peste 250 de reprezentatii pe an. Cei 350 de artisti sunt ovationati cu frenezie inclusiv de spectatorii din Ucraina sau Statele Unite ale Americii. The Red Army Choir (Corul Armatei Rosii), cunoscut ca fiind un exponent de marcă al excelenței în muzică este acceptat la nivel mondial pentru perfectiunea actului cultural-artistic.

https://www.facebook.com/ticketnet.ro.ticketnet/videos/vb.1615513445341712/1739047999654922/?type=2&theater

https://www.facebook.com/ticketnet.ro.ticketnet/videos/vb.1615513445341712/1737590923133963/?type=2&theater

Din respect pentru cultura fiecarei tari in care acestia sunt invitati sa performeze, militarii rusi pastreaza traditia, adaugand in repertoriu un moment muzical desavarsit, concretizat intr-un element comun de comunicare culturala, un liant muzical intre doua entitati diferite.

Astfel, una dintre cele mai sonore voci din generatia tanara a scolii romanesti de bel canto, baritonul FLORIN ESTEFAN, va fi prezent pe scena Salii Palatului in calitate de invitat special.

Spectacolul Corului Armatei Rosii de la Bucuresti face parte din turneul international ce a debutat cu mare succes in luna mai 2015, pe scenele din Istanbul si Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume sustinut de celebrul ansamblu va ajunge pana la finalul acestui an si pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franta, Belgia, Elvetia, Slovacia si Italia.

De curand, Corul Armatei Rosii a sustinut cel mai special moment al Galei Grand Prix-ului din Monaco, la invitatia Printului Albert de Monaco, oferind un recital de exceptie la ora 12 noaptea.

Desi, ne mai despart aproximativ 3 luni pana la intalnirea cu virtuozii Corului Armatei Rosii sub bagheta dirijorului Viktor Eliseev, organizatorul evenimentului, Asociatia Culturala Spectaculis, anunta ca biletele pentru spectacolul anuntat in data de 23 septembrie la Sala Palatului au fost epuizate in proportie de 50%.

Spectatorii interesati isi pot procura biletele in continuare prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro , agentia oficiala de ticketing a concertului, la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, la Oficiile Postei Romane, Libraria Eminescu, la Unirea Shopping Center – parter si online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.ticketstore.ro, www.startickets.ro, www.vreaubilet.ro si www.bilet.ro

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cu urmeaza:

VIP – 300 ron

Cat.I – 200 ron

Cat.II – 140 ron

Cat.III – 90 ron

Cat.IV – 65 ron

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner