Corul Armatei Rosii intr-o noua reprezentazie la Sala Palatului

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Corul Armatei Rosii intr-o noua reprezentazie la Sala Palatului

La cererea publicului, Corul Armatei Rosii va sustine inca o reprezentatie pe 22-23 septembrie 2015, la ora 20:00 la Sala Palatului din Bucuresti.

La sfarsitul lunii septembrie, cel mai renumit cor din lume, Corul Armatei Rosii ajunge la Bucuresti pentru a cuceri publicul bucurestean cu cea mai de succes productie artistica.  Spectacolul anuntat initial pentru data de 23 septembrie 2015 la Sala Palatului a fost primit cu succes de iubitorii de cultura, pana la acest moment fiind epuizate peste 70 % din totalul biletelor disponibile.

Interesul publicului fata de acest spectacol grandios si cererile constante cu privire la disponibilitatea celor mai bune locuri i-a determinat pe organizatori sa inainteze managementului artistic invitatia de a sustine o a doua reprezentatie.

Astfel, artistii au adaugat in agenda turneului intrenational cel de-al doilea spectacol la Bucuresti, eveniment ce se va desfasura pe 22 septembrie 2015 in aceeasi locatie, respectiv la Sala Palatului.

Asadar, pe 22 si 23 septembrie 2015, incepand cu orele 20:00, Sala Palatului va fi invaluita de atomsfera basmului rusesc, redata impecabil prin muzica si dans de  uimitorii artisti aflati sub bagheta dirijorului rus, Generalul Viktor Eliseev.

Cu un repertoriu variat, de cea mai buna calitate, un corp de balet ce va interpreta dansuri autentice perfect sincronizate si zecile de costume viu colorate, Corul Armatei Rosii va demonstra inca odata ca este un exponent de marca al excelentei in cultura.

Entuziasmati de intalnirea cu publicul din Romania, membrii celebrului cor au transmis un mesaj video special:

Spectatorii interesati isi pot procura biletele pentru cele doua reprezentatii de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Diverta, a agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, Oficiile Postei Romane, Libraria Eminescu, Unirea Shopping Center – parter si online prin www.bilete.ro , www.bilet.ro,  biletoo, www.myticket.ro,  startickets, vreaubilet, www.ticketstore.ro si www.ticketnet.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cu urmeaza:

VIP – 300 ron, cat.I – 200 ron, cat.II – 140 ron, cat.III – 90 ron si  cat.IV – 65 ron.

Mai multe informatii si detalii aici: https://www.facebook.com/pages/Spectaculis/569419209851409

Informatii generale:

Corul Armatei Rosii isi are sediul in inima Moscovei, in centrul istoric, langa Piata Rosie, la cateva sute de metri de Teatrul Balsoi si de turnurile Kremlinului. Sub conducerea carismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Rosii sustine peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 si a sustinut show-uri in peste 50 de tari alaturi de Corul Armatei Rosii (care este marca inregistrata in 32 de tari).

Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numara solisti, dansatori, muzicieni, coregrafi si dirijori. In general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Rosii calatoreste cu o suta de artisti.

The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat fiinta in 1939 si a fost ridicat la rang de Academie.

Cu cel mai recent turneu din Franta,  Generalul Viktor Eliseev si trupa sa au incantat peste 100.000 de spectatori, in special la Paris cu 4 concerte sold-out.

Nimeni nu poate ramane insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Rosii. Acesti artisti ating sufletul fiecarui spectator. Coregrafia baletului si interpretarea muzicala sunt garantia unui show de neuitat.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner