Cosmina Pasarin, ceruta de sotie

Cosmina Pasarin si DJ Pagal, pe numele sau adevarat Andrei Motoc, au ganduri serioase in ceea ce priveste relatia lor. Desi nu sunt impreuna decat de opt luni, cei doi isi fac planuri de casatorie. Vedeta a fost ceruta de sotie cu ocazia schimbarii domiciliului – Pagal si-a cumparat o casa noua pe care vrea sa o transforme intr-un camin pentru el si iubita lui.

Cererea in casatorie a venit in mod firesc in momentul in care Andrei a semnat actele unui apartament nou si i-a propus Cosminei sa se mute in el. Pana in momentul de fata, cei doi au locuit in casa fostei proteviste din primul moment in care au decis sa fie impreuna.

Potrivit prietenilor apropiati, relatia lor decurge perfect si tocmai de aceea DJ Pagal a simtit nevoia sa treaca la urmatorul nivel. Fara sa transforme acest lucru intr-un eveniment oficial, DJ-ul a adus vorba despre casatorie, iar
Cosmina a acceptat, se pare, fara sa stea prea mult pe ganduri. Cu toate acestea, ei nu au stabilit inca o data pentru rostirea juramintelor. Cert e ca vedeta si-a facut bagajele si s-a mutat in apartamentul in care urmeaza, probabil, sa convietuiasca ani multi alaturi de Andrei.
Desi multi nu stiu, Cosmina si DJ Pagal formeaza un cuplu inca din luna mai. S-au revazut in cadrul unei intruniri cu prietenii si chiar din acea seara au hotarat ca vor sa fie impreuna.

Si atat de convinsi au fost de acest lucru, incat au ramas sa locuiasca in aceeasi casa chiar de la prima intalnire. De atunci, cei doi isi dedica unul altuia tot timpul liber. Daca nu are filmari, Cosmina il urmeaza in turneele lui prin cluburile din tara, urmarindu-i indeaproape evolutia.

sursa: www.cinematex.ro


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole