Costel Busuioc concerteaza la Bucuresti pe 29 iunie

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Costel Busuioc concerteaza la Bucuresti pe 29 iunie

In urma lansarii albumului de debut, organizatorii VreauBilet si Universal Entertainment au semnat deja contractul pentru concertul lui Costel Busuioc, pe care urmeaza sa-l sustina pe 29 iunie, la Bucuresti.

 Romanii care l-au urmarit si sustinut in marea finala a concursului muzical "Hijos de Babel", si au sarbatorit triumful acestei voci extraordinare,  au sansa de a-l vedea intr-un concert absolut senzational, pe data de 29 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti.

 Timp de doua ore, glasul splendid,  al lui “Pavarotti din Banat”, va fi acompaniat de orchestra simfonica, dirijata de maestrul Marius Hristescu.

 Pe toata durata concertului, Costel Busuioc, va interpreta arii de opera si cantonete, prezente pe primul sau album, lansat in urma cu doar cateva zile, la Madrid.

 Biletele pentru acest eveniment se vor pune in vanzare in cursul saptamanii viitoare, mai exact de luni , 2 iunie, la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et. 2, la Sala Palatului, |Magazinul Muzica, sau se pot face rezervari pe site-ul www.vreaubilet.ro

  

  Debutul sau discografic reflecta aria larga pe care vocea sa poate sa o acopere, el interpretand, pe acest prim album, atat opera (Puccini), cat si romante (Leoncavallo) si cantonete napolitane (Santa Lucía), trecand prin refrene clasice populare, precum "Ojos de Espana" si "El mundo", fara a uita melodiile grupului Beatles ("Yesterday"), ariile de inspiratie spaniola ("La malaguena") si teme inedite compuse exclusiv pentru el ("Vivo" si "Con la espuma del mar").

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner