CRBL si Big Bounce

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » CRBL si Big Bounce

IDO (Organizatia Internationala de Dans) a lansat invitatia catre CRBL si trupa Big Bounce pentru a participa anul acesta la cea de-a cincea editie a Campionatului Mondial de Hip-Hop!

Organizatorul acestui eveniment major pentru scena internationala a hip-hop-ului este o organizatie non-profit de dans sportiv, inregistrata in Danemarca si care are ca membrii 70 de tari, printre care si Romania.

Big Bounce este, incontestabil, cea mai buna trupa de dans din Romania. Toti membrii trupei au luat parte in spectacolele mai multor artisti romani: Simplu, Blondy, Morandi, Corina, Gia, Alexandra Ungureanu. Au evoluat pe cele mai importante scene precum: Callatis, Festivalul de la Mamaia, Hip-Hop Live Art si la Premiile MTV Music Awards Romania. Big Bounce si-a extins sfera de actiune si in domeniul productiei de film, luand parte, alaturi de CRBL, la realizarea ?Blood & Chocolate? ca dansatori si ca free-runners. Au participat in multe reclame de televiziune, filme, turnee si spectacole in toata tara.

Activand din 2004, Big Bounce a devenit membra a Organizatiei Internationale de Dans anul acesta. In fiecare an se desfasoara un concurs national, iar castigatorii acestuia sunt invitati sa participe la competitia internationala. In 2006, Big Bounce a castigat in cadrul Concursului IDO (desfasurat la Oradea) titlul atat la sectiunea solo (locurile 1, al 2-lea si al 3-lea), cat si la sectiunea trupe (locul 1).

Big Bounce si CRBL vor reprezenta Romania la Bremen, in Germania, cu intentia clara de a aduce marele trofeu in Romania!

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner