Cristina Spatar : Ianis Zicu e un frustrat

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Cristina Spatar : Ianis Zicu e un frustrat

Cantareata l-a etichetat, fara mila, pe fotbalistul care s-a laudat ca a cunoscut-o intim, acuzandu-l ca inventeaza lucruri pentru a-si acoperi esecurile sportive. La mai bine de o jumatate de an de la ruperea logodnei, Cris­­tina Spatar pare sa fi dat uitare italianului Mirco Maschio, nu insa si celor care au “ajutat-o” sa-l piarda. Cantareata crede ca povestea infidelitatii sale nu este decat un scenariu ticluit de tatal fostului ei iubit, care nu o agrea pentru ca nu era ita­­lianca.

Una dintre piesele acestui puzzle amoros a fost si fotbalistul Ianis Zicu, despre care presa a scris ca ar fi avut o aventura cu vedeta in timpul logodnei cu Mirco. Faptul ca jucatorul a confirmat aceste zvo­nuri a infuriat-o la culme pe Cristina, care a reactionat prompt. “Zicu este un frustrat. Am auzit ca s-a laudat ca m-a cunoscut intim. Probabil inventeaza aceste lucruri pentru ca nu are altceva mai bun de facut nici in viata lui, nici in fotbal”, a spus cπntareata. Ianis Zicu a fost fotografiat impreuna cu Cristina Spa­­tar, acesta constituind, alaturi de al­­te fotogra­­fii in care Regina R&B apa­­rea impreuna cu Marian Ionescu de la Directia 5, motivul pentru care Mirco a rupt logodna. Cπn­­ta­­reata a afirmat ca fotografiile au fost facute cu un telefon mobil, iar cel ca­­re a surprins acele cadre i-a cerut bani: “M-a santajat, incer­­cπnd sa-mi vπnda pozele, insa eu, stiindu-ma nevi­­novata, nu am intrat in joc. Am crezut ca Mirco e baiat destept si ca are incredere in mine. Nu a fost asa”. Considerat un mare ta­lent, Ianis Zicu s-a dovedit a fi mai mult un Casanova dπm­­bovitean. Fotbalistul a fost “ame­­tit” cu rapiditate de faima, de bani si de marea sa slabiciune, fe­­meile frumoase. Pe lista relativ lunga a cuceritorului, se afla vedete pre­­cum Diana (ex POPS), Alexan­­dra si Alina de la A.S.I.A., Andra sau Raluca Moianu.

La revenirea in campionatul romπ­­nesc, Zicu si-a capatat o noua porecla, fiind “cunoscut” printre apropiati, drept “hartu­­itorul de vedete”. Motivul este simplu. Daca era refuzat de vreo tanara, fotbalistul trecea la jigniri si amenintari.Fotbalistul a fost “ame­­tit” cu rapiditate de faima, de bani si de marea sa slabiciune, fe­­meile frumoase. Pe lista relativ lunga a cuceritorului, se afla vedete pre­­cum Diana (ex POPS), Alexan­­dra si Alina de la A.S.I.A., Andra sau Raluca Moianu. La revenirea in campionatul roma­nesc, Zicu si-a capatat o noua porecla, fiind “cunoscut” printre apropiati, drept “hartu­­itorul de vedete”. Motivul este simplu. Daca era refuzat de vreo tanara, fotbalistul trecea la jigniri si amenintari.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner