Cuantune live @ Clubul Taranului

Toamna este anotimpul culorilor, iar daca natura picteaza cu frunze, noi coloram partituri cu armonii. Cuantune iti pregateste un concert care-ti va imbogati cromatica serilor de toamna. Vino la Clubul Taranului pe 10 octombrie, incepand cu ora 21:00, pentru a ne bucura impreuna de nuantele calde ale unui mix de acorduri nu-jazz si electro swing. Te asteptam!

Link event FB: https://www.facebook.com/events/463829330466103/

Cu un stil aparte, greu de incadrat intr-un singur gen muzical, Cuantune este printre putinele trupe romanesti definite printr-un sound nou si captivant de jazz, electro swing, hip-hop cu elemente de funk, soul, electro, IDM sau chillout. De-a lungul timpului, Cuantune a avut placerea de a concerta alaturi de trupe celebre precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas, Otros Aires, Waldeck si Jamie Woon, impresionand publicul iubitor de muzica prin diversitatea si creativitatea show-urilor live.

Cuantune au lansat de curand un videoclip fresh pentru piesa “Story”, single extras de pe noul lor album “Jazz Dance” (Download – http://www.cdbaby.com/cd/cuantune2 ), ce poate fi urmarit pe link-ul de mai jos:

https://youtu.be/uMbm6kUEWHM

Acces: 25 lei

Adresa: Kiseleff, nr. 3 (Intrarea Monetarieri)
Pentru rezervari:
Telefon: 021 310 8048
Email: clubult@gmail.com


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole