Daius si dordeduh – cele mai noi confirmari la Metal Gates Festival 2022

Daius si dordeduh – cele mai noi confirmari la Metal Gates Festival 2022

dordeduh va fi headliner-ul Metal Gates Festival 2022!
dordeduh este o trupă de Folk / Black Metal din Timișoara, România.
Primul pas în înțelegerea esenței trupei este delimitarea celor două cuvinte românești care îi formează numele: „dor” și „duh”. Cuvântul „dor” are un sens profund, unic în limba română, și este intraductibil în orice altă limbă folosind un singur cuvânt. Semnifică „dor/dor de ceva” sau „dor de ceva”.
Ca rezultat al combinației acestor două cuvinte, dordeduh înseamnă „tânjind după spirit”; simbolizează căutarea nesfârșită a umanității pentru spirit, pentru sacru și pentru valorile sufletului. Din punct de vedere istoric, aceste două cuvinte au fost asociate cu valorile semnificative care ne fac oameni, aducând împreună sufletul și spiritul.
Pe măsură ce cineva își aliniază experiențele cu sufletul, precum și relația lor cu Universul, precum și modul în care percepe și integrează transcendența care curge perpetuu prin intenție, aceasta este ceea ce distinge o persoană ca ființă umană.
Din punct de vedere muzical, dordeduh folosește atât instrumente tradiționale, cât și influențe Black Metal.

Daius si dordeduh – cele mai noi confirmari la Metal Gates Festival 2022

Daius este totodata o noua confirmare pentru Metal Gates Festival 2022!
Pădurea respiră șoapte străvechi ale vântului. Nuanțe de rădăcini musting cu esența timpului. O lume a vieții de mult uitată, poate dintr-o altă dimensiune, suluri pătate de gândurile celor care au făcut ordine din haos, o lume în care râurile și munții vorbeau despre binecuvântări și blesteme de la zei obscuri, răzbunători și zadarnici.
Daius este pământ, foc, apă, vânt și gândire, entitatea vieții și a morții, purtătorul de suflete și paza de noapte a spiritelor întunecate, salvator și călău deopotrivă, esența încarnată a tuturor. Un vid mistuitor, care devorează viață, moarte și rațiune între ele.

Cumpara online abonamentul pe 3 zile: https://www.iabilet.ro/bilete-metal-gates-festival-2022…/

Nu va exista nicio modificare a valabilității permiselor achiziționate anterior.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole