Dalma in concert la Hard Rock Cafe

Serile de vară sunt mai frumoase în compania prietenilor, alături de cocktailuri răcoroase şi muzică bună. Pe 2 iulie 2016, la ora 22:00, pe terasa Hard Rock Cafe, eşti invitat să dansezi împreună cu Dalma şi trupa ei pe unele dintre cele mai bune melodii ale tuturor timpurilor.
Vino pregătit pentru un concert incendiar, în care vei regăsi piese îndrăgite din repertoriul unor artişti şi trupe de top. “Locked Out of Heaven” – Bruno Mars, “Don’t Stop Me Now” – Queen, “A Night Like This”- Caro Emerald, “Try” – Pink sau “Valerie” – Amy Winehouse sunt doar câteva dintre refrenele pe care le vei fredona alături de talentata artistă.
Dalma Kovacs este cunoscuta publicului mai ales gratie prestatiei remarcabile din cadrul showurilor “Vocea Romaniei” si “Te cunosc de undeva”, însa activitatea sa include si alte elemente notabile. Cu prima sa melodie “Love Was Never Her Friend”, DALMA a obtinut pozitia a sasea la Selectia Nationala pentru Eurovision, în 2009, an în care a lansat si primul album “Lovely Nerd”. În anul urmator a luat din nou parte la selectie cu piesa “I’m Running”, iar în 2012 a lansat single-ul “Fever”.

Intrarea este liberă, iar distracţia… nelimitată!


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole