Dansul si avansul #3 – Ufe, Alt Om, Zicu in club Colectiv

Deja a devenit o traditie: sambata seara, dupa 9, la Colectiv (strada Tabacarilor Nr. 7, in Piata Bucur), dansurile se impletesc cu avansurile, sub umbrela celui mai nou concept de petrecere din oras:  Dansul  si avansul.

Un citat din jurnalul de bord al lui Anton Lupan, capitanul navei cu panze L’Esperance, este foarte potrivit pentru Dansul si Avansul #3:  Capitan Lupan, la noi la Stambul, printre marineri, mare vorba umblam. Scufundam, nu scufundam, raki acelasi gust are. Eu zic sa bagam dans in avans ca nu stim cat mai avem ramas!”

Ca de fiecare data, Ufe si Alt Om vor incita audienta la un dans si un.. avans iar Schultz se va ocupa de visuals, totul intr-un decor-surpriza, special conceput pentru fiecare eveniment in parte.

Invitatul acestei editii este DJ ZicuMuzica lui e ca un dans printre acorduri de funk pur si beat-uri care lovesc puternic in boxe. Aproape fiecare piesa e insotita de scratch-uri pentru ca Zicu chiar stie sa se joace cu vinyl-urile. E un expert in sunet, nu doar un iubitor de muzica. Dupa mai mult de 10 ani de calatorie prin diferite ritmuri, pornind de la hip-hop, trecand prin electronica, funk & bossa si ajungand pana la deep dubstep, Zicu reuseste sa faca ceea ce unii DJ doar mimeaza. Pentru ca face totul cu multa pasiune.

 

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici: https://www.facebook.com/events/599022626837397

Intrarea: 10 lei

Colectiv: www.colectiv.ro  | www.facebook.com/colectiv.ro  | www.instagram.com/colectivro


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole