DAYS OF CONFUSION PARTICIPĂ LA RETRO ROCK II

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » DAYS OF CONFUSION PARTICIPĂ LA RETRO ROCK II

 

Bucuresti, 28 iunie, 2021 –  “Retro Rock” este un proiect tribut apărut în martie, 2020, în care muzicienii pop-rock români din mai multe generaţii reînregistrează piese de rezistență din istoria muzicii românești. Un omagiu întemeietorilor, în vremuri de cumpănă pentru artiștii români.

La prima ediție, organizată în octombrie 2020 (în plină pandemie și fără public), au fost înregistrate 11 remake-uri din anii 60 – 70 – 80, apreciate atât de melomanii din varii epoci, cât şi de autori sau urmaşii acestora

Filmul întegral disponibil AICI :

 

Ediția 2021, eveniment cu public , care va avea loc pe data de 07.07, la Quantic Pub din București, vine cu alte piese din anii ‘60 – ‘70 – ’80! Piese care vor fi interpretate de artiști din diferite generații, iar printre aceștia se numără și Days Of Confusion. Formația dubureșteană va prezenta publicului două piese: „Bună seara, iubito!” (Loredana Groza) și „Sinestezie” (Metronom).

„O foarte interesantă provocare pentru noi! A durat ceva timp până când ne-am dat seama exact cum să abordăm prelucrarea aceasta, dar imediat ce am găsit direcția, a mers din ce în ce mai bine, până când tot procesul creativ a culminat cu ideea de a avea un invitat special, alături de noi. Nu vom dezvalui încă despre cine este vorba, dar este un artist internațional și abia așteptăm să auziți ce am conceput împreuna”,

a declarat Cosmin Lupu (voce/chitara) – Days Of Confusion.

DESPRE DAYS OF CONFUSION

DAYS OF CONFUSION, trupă Universal Music Romania, este cea mai cunoscută formație românească de djent/modern progressive metal ce a luat ființă în anul 2010, în București.
Baietii au obținut până în prezent premiul pentru Best Romanian Metal Newcomer 2012 (acordat de Metalhead), iar in 2014 au fost nominalizati la Cel mai bun hard Rock/Heavy Metal (la OnAir Music Awards) și la Best Rock Artist (la premiile revistei Sunete).
În cei 9 ani de când Days Of Confusion sunt o prezență activă pe scena muzicală, au trecut prin schimbări de componență care și-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formației, conturând maturitatea genului muzical până în prezent.
Organizatorii de concerte aveau să-i crediteze pe cei de la Days Of Confusion ca trupa în deschiderea multor concerte importante, precum ar fi legendarii Queensryche (20 octombrie 2013), sau cei de la Karnivool (20 iunie 2014), trupa australiană cu o apariție foarte rară pentru scena metal din România sau, în 2019, la Rock The City pentru The Cure.

• `Seeds` (EP, 2012)
• `Yin & Out` (LP, 2017)

DAYS OF CONFUSION înseamnă:

 

  • Cosmin Lupu – voce/chitară
  • Cezar Popescu – chitară/voce
  • Andrei Zamfir – chitară bas
  • Alex Halmagean – tobe

RETRO ROCK 2021

Și pentru că finanţarea oferită de Ministerul Culturii pentru Retro Rock 2021 nu acoperă toate costurile (închiriere locație, sunet, producție și procesare video), suntem nevoiți să apelăm la generozitatea și sprijinul vostru prin această campanie de crowdfunding.

Iulian Mugurel Vrabete (Holograf) a transmis un mesaj, disponibil mai jos:

Tot proiectul se va finaliza cu un documentar ce va ajunge la sufletul fanilor prin intermediul internetului si al posturilor de televiziune.

Dacă te regăsești în muzica anilor 60-70-80-90, dacă ți-a plăcut ce am realizat la prima ediție Retro Rock, atunci este momentul să vii alături de noi și să ne sprijini.

Suportul tău contează! https://www.sprijina.ro/cauze/retro-rock-2021

Eveniment hidratat de Domeniile Sâmburești & Aqua Carpatica
Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
28 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner