De văzut măcar o dată în viață: Shadowland – ANULAT

Prima pagină » Noutăţi » De văzut măcar o dată în viață: Shadowland – ANULAT

Reprezentațiile Shadowland programate pentru 23 și 24 februarie la Sala Palatului se anulează. Contravaloarea biletelor poate fi recuperată în termen de o lună de zile de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate.

Spectacolele Shadowland programate pentru 23 și 24 februarie la Sala Palatului din București se anulează, decizie determinată de interesul scazut al publicului pentru acest gen de spectacol și implicit de numărul redus de bilete vândute până în acest moment. Events cere scuze celor care au cumpărat bilete și le mulțumeste pentru înțelegere. Pentru recuperarea contravalorii biletelor, cumpărătorii sunt rugați să se adreseze în perioada 1 – 31 martie punctelor de vânzare Eventim de unde au achiziționat tichetele, iar în cazul celor achiziționate online să trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro și să returneze biletele în original până la data limită la biroul Eventim (Str. Polonă nr. 15, Sector 1, București). Pentru informatii suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990, aa@events.ro

De la ceremonia de închidere a premiilor Oscar, unde au întruchipat în 2007 peliculele nominalizate la categoria “Cele mai bune filme” până la podiumul celor mai tari festivaluri de publicitate (4 Cannes Lions Awards în 2012 pentru videoclipul interactiv “All is not lost”, o colaborare cu Laboratorul de Distribuție Robotică al MIT și Google, nominalizat și la Grammy Awards 2012), dansatorii companiei Pilobolus Dance Theater sunt un adevărat fenomen internațional, stârnind ropote de aplauze peste tot în lume. La rubrica ”de văzut măcar o dată în viață”, în premieră la București, Pilobolus Dance Theater, cu două reprezentații Shadowland, un mix unic de teatru de umbre, balet, pantomimă, acrobație, comedie, pop și… poezie. Un spectacol organizat de Events la Sala Palatului, pe 23 și 24 februarie 2014.

7 lucruri pe care nu le știați despre dansatorii Pilobolus Dance Theater:

  • Născută din spiritul experimental de la sfârșitul anilor ‘60, compania Pilobolus a apărut atunci când patru studenți la Dartmouth – Robby Barnett, Lee Harris, Moses Pendleton și Jonathan Wolke, o profesoara de dans – Alison Chase și un coregraf – Michael Tracy, s-au gândit să pună bazele unei companii de dans. Prima apariție publică a grupului a fost în deschiderea unui concert Frank Zappa la Universitatea din Massachusetts, în 1971. În 1977 și-au făcut debutul pe Broadway, cu ajutorul celebrului designer francez Pierre Cardin, care i-a lansat de asemenea și la Paris.
  • Numele companiei vine de la o ciupercă care trăiește în balega de vacă. O ciupercă unicelulară, fototropică, care explodează atunci când e coaptă și își răspândește sporii pe distanțe lungi într-un mod similar cu cel în care dansatorii Pilobolus se transformă în hieroglife umane suspendate în spațiu.
  • Au fost și sunt răsfățații celor mai celebre showuri de televiziune de peste hotare, precum The Oprah Winfrey Show, Late Night cu Conan O’Brien, Sesame Street, 60 Minutes de la CBS sau Do You Think You Can Dance Australia. Au fost aplaudați de Regina Marii Britanii și de vedetele prezente la ceremonia decernării Oscarurilor din 2007, unde au creat imagini iconice ale ecranizărilor nominalizate la „Cel mai bun film”, de la “Happy Feet” la „Little Miss Sunshine”, „The Devil Wears Prada” sau “Departed”. Succesul de la Oscaruri, ceremonie urmărită live de peste 40 de milioane de persoane a stat la baza și a condus la crearea spectacolului cu care sunt astăzi în turneu, “Shadowland.”
  • Dețin un record Guinness amuzant: pentru cei mai mulți oameni într-un… Mini Cooper. În 2011, 26 de dansatoare au încăput în micuțul automobil și au intrat pentru totdeauna în istorie.
  • În primăvara anului 2009, au creat pentru NFL un spot publicitar care a fost nominalizat pentru un premiu Emmy în Sport. Legătura Pilobolus cu industria publicității merge mult mai adânc în timp. Au început în 2006, atunci când au realizat reclama pentru Hyundai Santa Fe, inventând pur și simplu o nouă ramură artistică: coregrafii unde dansatorii colaborează într-o modalitate aparte, unică, coregrafii bazate pe schimbul de greutate și pe sculpturalitate, ce explorează modalități alternative de folosire a luminii și întunericului. Divizia Pilobolus Creative Services a produs ulterior spoturi pentru Mobil, Ford, Toyota, Opel, Hyundai, Procter & Gamble și mulți alții.
  • Printre cele mai bizare trofee pe care le au în palmares se află premiul pentru cel mai bun dans cu un robot actor la Robot Film Festival (Manhattan 2012), o interpretare uluitoare, nascutădin colaborarea creativă cu Laboratorul de Distribuție Robotică al MIT.
  • Ney York Times spunea despre ei că au inventat o artă a înșelăciunii, unde nimic nu e ceea ce pare. Amprenta Pilobolus este intensa interacțiune fizică a corpurilor, și exagerările/contorsiunile formei umane (sau ale altor forme antropomorfe), ce necesită forță extremă, flexibilitate și atletism. Încă de la începuturi, compania s-a specializat în „complicații talmeș-balmeș jucăușe” ce sfidează logica anatomică și care, uneori, dau naștere la imagini bizare. O abordare ce a inaugurat un nou curent artistic – Pilobolus a stabilit practic un precedent ce a permis altor companii similare, cum ar fi Cirque Du Soleil sau Blue Man Group să fie la la adăpost de clasificări stricte, gen dans, dans-teatru sau teatru fizic. Ceea ce separă dansul de la alte genuri este o întrebare deschisă, al cărei răspuns va fi decis în timp de către public, critici și istorici deopotrivă.

Biletele pentru Shadowland sunt disponibile la preţurile de 133,75 ron (sectoarele F,G,H,I si loje), 160,50 ron (sectoarele B,C,D,E), 187,25 ron (sector A, cu exceptia primelor 6 randuri) si VIP 214 ron (sector A, primele 6 randuri), în funcţie de distanţa faţă de scenă (schema salii pe eventim.ro). Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.
Un eveniment recomandat de Magic FM si susținut de Prima TV. Parteneri media: Șapte Seri, Catavencii, Forbes, TVH, TV City, Romania TV, Blitz TV, Ziare.com, 220.ro, Port.ro, Iconcert, Infomusic.com, Comunicate de presa.ro, The Light Cinema, OOPS Media, Spin Media, Indoor Media, Media Image, Unirea Shopping Center, Worldclass.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner