De vorbă cu mama lui AMI

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » De vorbă cu mama lui AMI

Cât timp AMI este plecată la concursul „Ferma Vedetelor”, noi am profitat de ocazie şi am luat interviul celei mai importante persoane pentru artistă, şi anume mama acesteia. În articol veţi putea citi despre cum crede mama artistei că AMI se descurcă la Fermă, ce îi lipseşte cel mai mult, dar şi ce părere are despre ultimul single „3 Lucruri”.

„Mie îmi este în permanenţă dor de ea, mi se pare neobişnuit  să nu ne auzim măcar. Tot aştept să sune telefonul sau mă trezesc că vreau să sun să o aud, să ştiu că e bine, că a mancat, că e fericită”, ne-a spus mama lui AMI. „Sunt convinsă că se descurcă bine, cel puţin din punct de vedere al implicării în treburile casei, indiferent de sarcini, dar şi la gătit”, continuă aceasta, pentru că, aşa cum ne-a spus ulterior, AMI a petrecut o bună parte din copilărie la casa bunicilor, aşa că nu îi va fi greu nici cu munca la animale. Mama lui AMI spune că îşi doreşte să reziste cât mai mult în competiţie şi că este încrezătoare, asta pentru că AMI este luptătoare, puternică şi harnică.

Lui AMI, după spusele mamei sale, nu îi plac certurile de nicio natură, bârfele sau jignirile, iar dacă se va isca vreo ceartă între fermieri, mai mult ca sigur va rămâne în banca ei. Întrebată ce crede că îi lipseşte cântăreţei cel mai mult, mama acesteia a răspuns că telefonul, internetul şi persoanele dragi ei. Artista comunică foarte mult pe internet cu fanii ei şi este mereu preocupată de lucruri noi. „Iar acum, pentru că a fost lansată piesa „3 Lucruri” în lipsa ei, sunt convinsă că are o mie de întrebări în minte: Oare cum o fi, oare a prins mesajul, oare este difuzata  pe radio, oare ce spun fanii, etc”. Şi pentru că tot a venit vorba de ultimul single „3 Lucruri”, am vrut să ştim care este părerea mamei artistei despre piesă. „Am plâns de fericire pentru că s-au spus şi scris cuvinte atât de frumoase despre AMI, despre Grasu XXL, despre cântec şi producător. Citeam fiecare mesaj cu lacrimi de bucurie, pe care speram ca Universul să i le transmită cumva şi lui AMI a mea deoarece ştiu cât de important şi preţios  este pentru ea tot ce face, impactul muncii ei asupra oamenilor şi a celor care cred în ea”.

Concluzionând, mama lui AMI este foarte încrezătoare în legătură cu prestaţia artistei în concurs şi emoţionată de noul single semnat AMI şi Grasu XXL, de cuvintele frumoase de la fani şi de cum cresc vizualizările la această piesă. Dacă nu ai ascultat încă ultima piesă AMI sau îţi doreşti să o reasculţi, poţi accesa link-ul de mai jos:

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner