Debutul turneului național DRACULA PE GHEAȚĂ se amână pe data de 20 aprilie

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Debutul turneului național DRACULA PE GHEAȚĂ se amână pe data de 20 aprilie

UPDATE: Spectacolul a fost anulat

Turneul național DRACULA PE GHEAȚĂ al Teatrului pe Gheață din Sankt Petersburg la București și la Cluj se anulează. Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate.

Spectacolele DRACULA PE GHEAȚĂ pe care Teatrul pe Gheață din Sankt Petersburg urma să le susțină pe 20 aprilie 2016 la Sala Palatului din București și pe 22 aprilie 2016 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se anulează. Decizia este determinată de interesul scăzut al publicului pentru acest gen de spectacol și implicit de volumul mic de bilete vândute.

Events și SG cer scuze celor care au cumpărat bilete și le mulțumesc pentru înțelegere. Pentru recuperarea contravalorii biletelor, cumpărătorii sunt rugați să se adreseze începând de marți, 19 aprilie 2016, punctelor de vânzare Eventim de unde au achiziționat tichetele, iar în cazul celor achiziționate online, să trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990, aa@events.ro.


Debutul turneului național DRACULA PE GHEAȚĂ al Teatrului din Sankt Petersburg se amână pentru data de 20 aprilie 2016. Pentru o mai bună configurare a turneului, cauzată de reprogramarea spectacolul DRACULA PE GHEAȚĂ de la Cluj-Napoca de pe 8 pe 22 aprilie 2016, si spectacolul de la Sala Palatului din București, anunțat inițial pentru data de 6, se reprogramează pentru 20 aprilie 2016.

Programul final al reprezentațiilor din România:

  • București, Sala Palatului, 20 aprilie 2016
  • Cluj-Napoca, Sala Polivalenta, 22 aprilie 2016

“Ice Vision Productions a creat acest spectacol mergând peste limitele normale ale unui spectacol tradițional de patinaj. Teatrul pe Gheață din Sankt Petersburg, împreună cu olimpicii Tomáš Verner, Surya Bonaly și Philippe Candeloro promit în continuare fanilor o seară unică, de neuitat. Deși amânarea unui eveniment nu este niciodată o decizie ușor de luat, pentru o mai bună logistică a desfășurării celor doua reprezentații din România, am fost nevoiți sa le reprogramăm la o diferență de două zile, pentru a coordona transportul artiștilor și echipamentelor” spune Cristian Gamentz, Managing Director SG.

Biletele cumpărate pentru data de 6 aprilie 2016 își mențin locurile și valabilitatea. Spectatorii care nu pot ajunge miercuri, pe 20 aprilie 2016, au opțiunea de a returna biletele și primi contravaloarea lor, contactând rețeaua EVENTIM la adresa contact@eventim.ro.

În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 90, 130, 170, 210, 250, 290 și  330 lei atât la București, cât și la Cluj-Napoca. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din București, str. Polonă, nr. 15.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner