Deepcentral lansează noul videoclip “Ochi de copil“

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Deepcentral lansează noul videoclip “Ochi de copil“

Doru Todoruţ şi George Călin, adică Deepcentral, una dintre cele mai longevive trupe din România, revin cu un nou single numit sugestiv, „Ochi de copil“. După ce cel mai recent hit al lor, „Gura Ta“, o colaborare cu Delia se bucură de peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube, Deepcentral au veşti excelente pentru toţi fanii lor!

Astazi, 18 aprilie 2016, Deepcentral anunţă lansarea celui mai recent single al lor – „Ochi de copil“, o piesă profunda, de stare, care abundă în emoţii şi care te duce cu gândul la copilărie, la locurile natale şi la sentimentul de ocrotire pe care doar părinţii sau familia ţi-l pot oferi.

Ca toate piesele Deepcentral, „Ochi de copil“ este scrisă şi compusă de cei doi componenţi ai trupei, Doru şi George, în studioul lor, HitCentral.

„Ne aflam într-o dispoziţie pozitivă, eu şi George ne simţeam inspiraţi şi am compus initial o piesa fără text care ne-a plăcut tare mult cum a iesit!“, dezvăluie Doru entuziasmat despre cum s-a născut single-ul „Ochi de copil“.

„Noua piesă inspiră inocenţă, emoţie, sensibilitate şi face trimitere la anii copilăriei. Practic, piesa noastră reprezintă un îndemn  către toţi ascultătorii noştri să ne amintim împreună de frumuseţea perioadei în care eram copii.“, explică George mesajul transmis în noul lor single, „Ochi de copil“.

După ce au finalizat linia melodică a piesei, băieţii au schiţat textul, fiind motivaţi de o altă stare de inspiraţie. Cu toate că piesa a trecut prin mici modificări până la forma finală, titlul ei a fost cel care i-a pus în dificultate, însă ulterior cei doi au găsit formula perfectă.

Noul single, „Ochi de copil“, este insoţit de un grafic video şi se bucură de un concept original, puţin diferit de stilul cu care trupa Deepcentral şi-a obişnuit fanii până acum.

„Ochi de copil“ este o piesă de suflet, care atinge acea coardă sensibilă a fiecăruia dintre noi şi pe care, după ce o asculţi cu atenţie, realizezi că te descoperi în ea la fel de mult cum ne regăsim şi noi“, declară Doru.

Vezi aici grafic video-ul piesei “Ochi de copil”:

Ascultă/Descarcă/Vezi grafic video-ul piesei “Ochi de copil”:

https://umusic.lnk.to/Deepcentral-OchiDeCopilYT

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/DeepcentralOfficial

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://www.facebook.com/umusicro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 30 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9762 RON
GBP 1 x GBP = 5,8519 RON
USD 1 x USD = 4,5851 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 mai 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner