Delia, atacata …

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Delia, atacata …

Delia, atacata cu ceapa si cartofi in Berceni

Nu i s-a intamplat pe scena, ci in cartierul in care locuieste. De cateva zile, Delia Matache este luata la tinta cu ceapa si cartofi de unii ve-cini, imuni la farmecul frumoasei blonde si care nu par deloc interesati de un autograf al acesteia. Satula sa se mai simta ca la un joc de paint-ball, Delia a pornit o investigatie pe cont propriu, dar nu a reusit sa afle mare lucru.

Joi seara, aproape de miezul noptii, cantareata, insotita de sora ei, i-a luat la intrebari pe baietii din cartier: “Era vreo 12 noaptea cand Delia a trecut pe acolo (n.r. – Piata Resita). Noi eram in fata blo-cului. intai a venit sora ei sa ne intrebe daca n-am vazut cine arunca, apoi a aparut si ea. Ne-a zis ca un cartof sau o ceapa a zburat aproape de urechea ei. Ne-au intrebat daca am vazut pe cineva, dar era intuneric, a fost imposibil sa ne dam seama”, ne-a povestit un baiat din gasca de la blocul Deliei. La randul ei, Delia e deranjata de situatie, dar totusi multumita ca pana acum nu a fost atinsa de legumele zburatoare.

"Si eu aruncam cu apa de pe bloc"

“Eu acolo am crescut de mica, e cartierul in care am copilarit. Ma inteleg bine cu toti vecinii, ii salut pe toti, n-am nimic de impartit cu nimeni si nu inteleg aceste reactii. Acum cateva seri au aruncat cu ceapa, dar se pare ca nu sunt singura vizata. Mai lovesc anumite masini care trec pe acolo. Sunt gesturi pe care le faceam si eu cand aveam trei ani si aruncam pungi cu apa de pe bloc. Cred ca sunt copii”, ne-a spus Delia.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner