Delia & Band concerteaza la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Delia & Band concerteaza la Hard Rock Cafe

Miercuri, 6 septembrie 2017, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts va invita la concertul live Delia & Band de la Hard Rock Cafe.


Solista va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare. În deschidere îi veţi asculta pe SAVE. Pentru un show total, nu vom avea mese în fața scenei.

Talentata artistă reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Hituri precum „Pe aripi de vânt”, „Da, mamă,”, “1234”, “Ce are ea” sau “Râmai cu bine” i-au adus zeci de milioane de vizualizări pe You Tube si au adus-o în rândul celor mai difuzaţi muzicieni pe staţiile radio & tv de profil.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru concertul Deliei se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 69 de lei, fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans;
– 110 de lei, cu loc la masă, în sală.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 5 iunie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9633 RON
GBP 1 x GBP = 5,7790 RON
USD 1 x USD = 4,6099 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 6 iunie 2023

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner