DELIA si Otherside canta pe 13 noiembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti

Vineri, pe 13 noiembrie, BestMusic Live Concerts va invita la concertul DELIA & Band in cadrul unui show LIVE de exceptie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, incepand cu ora 22:30. Pentru un show total, nu vom avea mese in fața scenei ! Invitatii speciali ai serii sunt OTHERSIDE, o trupa tanara de downtempo / neosoul care vor canta in deschiderea showului Deliei pentru 30 de minute.
 Dacă ai călătorit „Pe aripi de vânt” şi ai fredonat vara asta „Da, mamă”, BestMusic Live Concerts te invită pe 13 noiembrie la Hard Rock Cafe! DELIA & Band te aşteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar şi cu melodii din repertoriul internaţional! DELIA va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.

DELIA a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor “90, ca parte a duetului de mare succes N & D şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo remarcabilă.

Cameleonica solistă reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţa scenică debordantă şi piese pe măsură. Dacă super hitul „Pe arii de vânt” i-a adus artistei 23 de milioane de vizualizări pe You Tube, cel mai recent sigle al DELIEI – „Da, mamă,” a depăşit deja 13 milioane de vizualizări şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul DELIEI & Otherside se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele preţuri:

– 40 de lei fara loc in fața scenei pe ringul de dans
– 60 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

În ziua concertului, biletele vor costa 70 de lei, cu loc la masa, sau 50 de lei fara loc, in fata scenei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole