Detalii despre juriul BURGERFEST și restaurantele participante

Prima pagină » Noutăţi » Detalii despre juriul BURGERFEST și restaurantele participante

Juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa – MasterChef) și Marius Tudosiei (Băcănia Veche)

Jurații BURGERFEST BATTLE, care vor alege cel mai bun burger prezent la festival, aproape că nu mai au nevoie de nicio prezentare. Fie că sunt chefi renumiți sau fini cunoscători ale bucatelor alese, jurații BURGERFEST vor avea o misiune grea: vor alege cel mai reușit burger prezentat de restaurantele de top prezente în competiție.

Nico Lontras

Nico Lontras – Chef Rare Foods – a devenit cunoscut publicului din România după ce s-a calificat în finala emisiunii Top Chef. După ce a petrecut aproape 20 de ani departe de țară, Nico a decis că este mai bine acasă, ajungând azi să fie considerat drept unul dintre cei mai buni bucătari români.

Chef Foa

Florin Scripcă – Jurat Masterchef – este cunoscut tuturor ca Chef Foa. A început să muncească în domeniul culinar de la 18 ani și, deși are doar 32 de ani, Foa are o carieră bogată în spate. El este creierul echipei de bucătari Flavours Food Design și are în subordine 10 bucătării, printre care și Biutiful, Stradale și divizia de catering Flavours. Începând cu anul 2014, face parte din juriul Masterchef România.

Marius Tudosiei

Marius Tudosiei este proprietarul Băcăniei Vechi și și-a început cariera în domeniul culinar în 2010, pentru a răspunde nevoilor familiei, dar și pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să mănânce sănătos și gustos. În prezent, se ocupă atât de educația cât și de hrana copiilor din grădinițe, gătește pentru corporatiștii de pe strada Fabrica de Glucoza și pentru cine trece pragul Băcăniei. Toate aceste activități, deși par foarte diverse, au ceva în comun – ingredientele naturale și pasiunea pentru bucătărie.

Jurizării celor trei specialiști de mai sus se vor supune următoarele restaurante, în bătălia pentru cel mai bun burger:

  • Burger Bar (București)
  • Burger Box (București)
  • Burger Van (București)
  • Bistro de l’Arte (Brașov)
  • Ludic(București)
  • Modelier (București)
  • Old Brick Pub (București)

Lista completă a restaurantelor va fi anunțată săptămâna viitoare

Vă reamintim că primul festival dedicat burgerilor din România – BURGERFEST – va avea loc între 22 și 24 mai, la Verde Stop din Capitală. Pe lângă cei mai delicioși burgeri oferiți de restaurantele participante, publicul se va putea bucura și de muzică, asigurată de trei dintre cele mai pe val trupe românești ale momentului.

Astfel, pe scena BURGERFEST vor urca GOLAN, NIȘTE BĂIEȚI și R.O.A., iar DJ-ii de la ELECTROCORD se vor ocupa de muzica de ambianță, pe tot parcurul festivalului.
Accesul la BURGERFEST se face pe bază de bilet, prețul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.
Abonamentele pe trei zile se pot cumpăra în avans, în rețelele MyTIcket.ro și Iabilet.ro


Despre BURGERFEST
Prima ediție BURGERFEST își propune trei lucruri:
În primul rând, să aducă în fața publicului cele mai gustoase și aspectuoase preparate culinare ale genului, pregătite de bucătari talentați din localuri care au acest produs în meniu în mod obișnuit.

Acest lucru înseamnă că, în fiecare zi de BURGERFEST, publicul va putea alege din cea mai variată ofertă de burgeri pe care o poate avea la dispoziție, într-un singur loc.

În al doilea rând, BURGERFEST va acorda titlul de CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competitii unde sunt invitate toate localurile de profil, împreună cu bucătarii lor.

O competiție similară va fi disponibilă și amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea ca gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos si inspirat.

Nu în ultimul rând, BURGERFEST propune o experiență diferită pentru un weekend în Bucuresti: trei zile petrecute într-o zonă cu verdeață, cu multă muzică bună, concerte, cu delicatese culinare și experiențe gastronomice, cu jocuri și concursuri, toate într-o locație elegantă, cu un decor shabby chic.

Mai multe informații despre BURGERFEST găsiți accesând următorul link:

www.burgerfest.ro

BURGERFEST este un eveniment susținut de Ciuc și organizat de Live Pro și Mixtopia.ro, cu sprijinul Hellmann’s și Algida.

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival

Parteneri media: Adevărul.ro, Adevărulfinanciar.ro, Mixtopia.ro, Bestmusic.ro, Cinemagia.ro, Eva.ro, 220.ro, Music Channel, eCuisine.ro, Cosmopolitan.ro, Femeia.ro, Orasulm.eu, Sub25.ro, Urban.ro, Urbology.ro, 9am.ro, ziarulring.ro, anyplace.ro, urbankid.ro, trilulilu.ro, feeder.ro, Restograf.ro, getlokal.ro, IQads.ro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner