Diana Munteanu se abtine sa vorbeasca despre nunta

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Diana Munteanu se abtine sa vorbeasca despre nunta

Dupa mai multe relatii esuate, cu fotbalisti, Diana Munteanu pare sa fi scapat de ghinion. Blonda si-a gasit in sfarsit jumatatea in persoana atacantului dinamovist Claudiu Niculescu, cu care se va casatori la sfarsitul lunii iunie.

Chiar daca poarta deja inelul de la Claudiu pe deget si s-au mutat de ceva vreme impreuna, blonda pastreaza pe cat se poate discretia si nu vrea sa dea amanunte in ce priveste mult-asteptata nunta. Nu vreau sa vorbesc prea mult despre detaliile nuntii pentru ca e cu ghinion, a explicat Diana motivul care o face sa fie foarte rezervata in declaratii. Pana la aceasta ora se stie doar ca nunta va avea loc la Snagov, la sfarsitul lunii iunie si ca nasii cuplului vor fi Mihaela si Cristi Borcea.

Despre rochia de mireasa, Diana s-a marginit sa declare ca va apartine unui creator celebru, dar acesta nu va fi Catalin Botezatu. Viitoarea sotie a lui Niculescu a reusit, pana una-alta, sa faca un pas inainte si in cariera. Dupa ce ani de zile si-a dorit sa paraseasca postul MTV, visul i s-a implinit, ea mutandu-se de curand la Antena 2, unde realizeaza talk-show-ul Conferinta de presa.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner