Dj Lucian&Geo lanseaza impreuna cu Next Route “Someday”-o melodie de dragoste care te va cuceri

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Dj Lucian&Geo lanseaza impreuna cu Next Route “Someday”-o melodie de dragoste care te va cuceri

Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (Naita George) revin în forță si lansează împreună cu Next Route (Beznea Teodor Dorinel), o melodie de dragoste care te va cuceri de la prima ascultare, care se numește “Someday”. Lansată împreună cu labelul Norvis Music,noua piesa are un sound contemporan și o emoție autentică,transmite un vibe pozitiv, este pansament pentru suflet si minte,iar prin intermediul ei, cei trei artisti ne îndeamnă să ne lăsăm purtați de ceea ce simțim, pentru că iubirea nu este un ideal, ci un sentiment de care ar trebui să ne bucurăm cu toții.
“Someday” va avea lansarea oficială la radio în țări precum Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Bulgaria și Serbia, fiind cunoscut faptul că cei doi artiști și producători români sunt foarte apreciați de dj-ii și producătorii din afară, unde piesele lor se bucura de un feedback pozitiv. Dupa ce au lansat luna trecuta remixul oficial al piesei Faydee&Avneesha-AAJA, produs impreuna cu Sean Norvis si care se bucura deja de un mare succes in India, Vietnam si la Dubai,Dj Lucian & Geo vor participa in luna August, la cel mai tare festival EDM, organizat de un radio international, alaturi de celebrii Martin Garrix, legenda muzicii trance, Paul Van Dyk, Timmy Trumpet,BEAUZ sau Robin Schulz. Dj Lucian & Geo pregatesc piese si remixuri noi, dar si colaborari de exceptie in premiera pentru Romania.
Next Route (Beznea Teodor Dorinel) este un tânăr încrezător și talentat din Sascut, județul Bacău, cu o experiență de peste 5 ani in muzica care e gata să cucerească piața muzicală din România, dar și cea internațională. Acesta a produs și a lansat multe piese care se bucură de aprecierea iubitorilor de muzică și este celebru deja pe rețelele de socializare, melodiile lui au generat peste 20.8 milioane de vizualizari in total pe YouTube, TikTok si din Reels pe Instagram si Facebook.Piesele lui sunt folosite si de catre nationala de fotbal a Indiei, in clipurile lor de prezentare de pe rețelele de socializare.Pentru viitor, Next Route  pregateste multe piese surpriza.

Link Youtube: https://youtu.be/kwohPCtMtmo

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9709 RON
GBP 1 x GBP = 5,8970 RON
USD 1 x USD = 4,5670 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner