Doru Todorut si Irina Baiant s-au calificat in semifinala Eurovision cu piesa “The Voice”

Doru Todorut, solistul formatiei Deepcentral, si Irina Baiant s-au calificat in semifinala Eurovision.

Cei doi artisti au cucerit juriul cu piesa  “The Voice”, o colaborare care aduce in prim plan doua stiluri muzicale total diferite, opera si pop-dance.

Produsa in studiourile Deepcentral, “The Voice” este o piesa intensa si dramatica in acelasi timp, unde vocile celor doi artisti se imbina perfect. Desi provin din zone muzicale foarte diferite, Doru Todorut si Irina Baiant au reusit sa gaseasca reteta perfecta pentru un sound atipic si original.

“Am urmarit de-a lungul timpului concursul Eurovision, iar anul acesta am simtit ca este ocazia perfecta. Colaborarea dintre mine si Irina a venit natural si am simtit ca am putea aduce ceva diferit pe scena acestui concurs!” a declarat Doru Todorut.

Irina Baiant si Doru Todorut s-au cunoscut pe platourile de filmare unde s-au inteles perfect si de atunci si-au propus sa lanseze o piesa impreuna. Concursul Eurovision a creat contextul potrivit si astfel s-a nascut piesa “The Voice”.

“Sunt foarte fericita ca am reusit sa ne calificam in semifinala, iar aceasta colaborare a fost pentru mine un moment bun pentru a explora un stil diferit, dar si o provocare de a crea un proiect unic, cu un artist din zona pop-dance!” spune Irina Baiant.

Alte informatii pe:

https://www.facebook.com/Doru-Todorut-497089476974072/?fref=ts

https://www.facebook.com/Irina-Ioana-Baian%C8%9B-322026751253684/?fref=ts

https://www.facebook.com/DeepcentralOfficial/?fref=ts

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole