Doua categorii de bilete epuizate pentru spectacolul CORULUI ARMATEI ROSII de la Bucuresti  

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Doua categorii de bilete epuizate pentru spectacolul CORULUI ARMATEI ROSII de la Bucuresti  

Pe 21 septembrie 2015, membrii  Corului Armatei Rosii vor incanta audienta din Romania,  in premiera, pe scena Salii Polivalente din Cluj-Napoca, urmand ca in zilele de 22-23 septembrie 2015 sa cucereasca publicul de la Sala Palatului din Bucuresti cu alte doua reprezentatii ale celui mai bine cotat spectacol de muzica si dans din lume.

Pe langa dansurile specifice si costumele deosebit de frumoase, cei peste 100 de membri ai celebrului ansamblu, sub bagheta dirijorului Viktor Eliseev, vor aborda un repertoriu complex, pornind de la muzica traditionala rusa, muzica sacra, arii de opera si muzica populara, cum ar fi compozitiile celebre “Katiusha”, “Kalinka”, “Kernina”, ”Nesum Dorma” sau “Ave Maria”, si ajungand pana la preluarile melodiilor de succes, „Lucky” (Daft Punk), „Happy” (Pharrell Williams), ”Sex bomb” (Tom Johnes), intepretate intr-o maniera plina de originalitate.

Iubitorii de spectacole care nu si-au achizitionat bilete pentru acest eveniment cultural de amploare, au motive sa se grabeasca, numarul locurilor disponibile scazand zilnic. Doua categorii de bilete pentru reprezentatia din data de 23 septembrie 2015, sunt deja sold out, alte doua fiind foarte aproape de epuizare.

CAR 2015 C FGL (4)Biletele VIP pentru spectacolul The Red Army Choir ce va avea loc pe 23 septembrie 2015 la Sala Palatului,  s-au epuizat in totalitate, cea de-a doua categorie sold-out fiind cea de 65 de lei. Urmatoarele doua tipuri de bilete cautate de public sunt cele alocate categoriilor I – 200 lei si  II – 140 lei.

Pe langa acestea, publicul mai poate opta pentru biletele spectacolelor programate pe 21 septembrie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj si 22 septembrie la Sala Palatului din capitala, inca disponibile la toate categoriile de pret.

Va reamintim ca preturile pentru spectacolul de  la Sala Polivalenta Cluj-Napoca sunt:

VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei si cat.V – 45 lei.

Iar, pentru reprezentatiile de la Sala Palatului din Bucuresti preturile sunt urmatoarele:

VIP – 300 ron, Cat.I – 200 ron, Cat.II – 140 ron, Cat.III – 90 ron, Cat.IV – 65 ron.

Biletele se pot procura de la casa de bilete a Salii Palatului, Libraria Mihai Eminescu, din reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, de la agentia Teatrului National Cluj, la stand-ul Ticketnet din galeria comerciala CORA Cluj-Napoca, din reteaua magazinelor Diverta, precum si online prin www.ticketnet.ro , www.myticket.ro , www.bilet.ro , vreaubilet, www.bilete.ro, si www.biletmaster.ro.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner