Două săptămâni până la concertul LARA FABIAN de la Sala Polivalentă Craiova

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Două săptămâni până la concertul LARA FABIAN de la Sala Polivalentă Craiova

În luna decembrie, darurile mult visate nu se lasă așteptate, iar iubitorii de concerte live din Craiova vor simți bucuria primului cadou special, peste numai două săptămâni.

Lara Fabian, cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile, va urca pentru prima dată pe scena Sălii Polivalente din Craiova pentru un concert de zile mari, programat duminică, 11 decembrie 2016, începând cu ora 19:30.

Concertul face parte din turneul internațional ”Ma Vie Dans la Tienne” și va cuprinde atât melodii de pe cel mai recent material discografic cât și cele mai cunoscute piese din repertoriu care au cucerit inimile fanilor din întreaga lume. ”J’y crois encore”, ”Tu es mon autre”, ”I will love again”, ”Adagio”, ”Danse”, ”Je suis malade” sau ”Je t’aime” sunt doar câteva dintre melodiile de succes ce vor răsuna în concertul de la Craiova și vor crea atmosfera magică a unei seri iarnă de neuitat.

Pentru că satisfacția celor ce dăruiesc este întotdeauna compensată de reacția pozitivă, plină de entuziasm, a celor ce primesc, vă recomandăm să optați pentru cel mai așteptat concert al momentului, un cadou muzical unic.  Faimoasa cântăreață a demonstrat că talentul și pasiunea sa pentru muzică  poate crea conexiuni extrem de puternice între oamenii de pe întreg mapamondul, indiferent de vârstă sau naționalitate. Iar, bucuria de a împărți oamenilor un strop din magia muzicii, nu cunoaște limite. Vocea suavă a Larei Fabian, ascultată în concerte live, induce spectatorilor senzații aparte, ce deschid larg porțile sufletului în care tronează universul iubirii.

Biletele pentru concertul Lara Fabian sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cu urmează: Cat IV- 150 lei, Cat.III – 195 lei, Cat.II – 260 lei, Cat.I – 299 lei și VIP -395 lei. Acestea pot fi cumpărate atât de pe  www.Eventim.ro, www.Bilete.ro cât și de la casele de bilete deschise la Sala Polivalentă Craiova, Teatrul Național Craiova, Iberico, Big Ben,  magazinele Inmedio, oficiile Poștei Române și  magazinele Germanos.

 

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner