Două săptămâni până la concertul SKYE | ROSS (Morcheeba)

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Două săptămâni până la concertul SKYE | ROSS (Morcheeba)

Au mai rămas două săptămâni până la reîntoarcerea în România a componenților Morcheeba, Skye Edwards și Ross Godfrey. Cei doi sunt așteptați la Sala Palatului pe 23 noiembrie 2016, cu noul lor proiect, SKYE | ROSS, dar și cu hiturile Morcheeba care le-au adus inimile fanilor din întreaga lume. Organizator: Events.

După aproape 20 de ani pe scenă și în studio sub numele Morcheeba, Skye Edwards și Ross Godfrey au pornit în lume în formula duo pentru promovarea primului lor album, SKYE | ROSS. Turneul lor a debutat la Mallorca, în Spania, în primăvară, și a continuat cu numeroase concerte în America, Canada și Europa. În aventura lor europeană,  SKYE | ROSS se opresc pe 23 noiembrie la Sala Palatului, în București. Cei doi au avut grijă să-și împacheteze în bagaje, pe lângă piesele de pe noul album, cele mai tari hituri Morcheeba și un show de excepție.

Primul clip lansat de pe noul album al melodiei ‘’Light of Gold” poate fi vizionat aici. Între timp, au mai fost lansate oficial „Medicine” și „How to fly”, iar aici găsiți varianta acustică a melodiei “The Sea”, unul dintre hiturile Morcheeba care se va auzi și live în concertul de la București.

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din bd. I.C.Bratianu, nr.6.

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner