DRAKE – marele castigator la Billboard Music Awards 2017

Duminica, 21 mai 2017, a avut loc decernarea premiilor Billboard Music Awards, unde Drake a fost desemnat marele castigator, cu cele mai multe premii din istorie, printre care Top Artist, Top Male Artist, Top Rap Album.

Drake, care a lansat recent albumul “More Life”, a devenit singurul artist cu 13 premii primite in cadrul Billboard Music Awards, din istoria galei.

Anteriorul album, “Views”, a primit trofee pentru “Top Billboard 200 Album” si “Top Rap Album”, iar single-ul “One Dance” (featuring WizKid & Kyla) a fost desemnat “Top Streaming Song – Audio”, “Top R&B Song” si “Top R&B Collaboration”.

Lista premiilor decernate lui Drake continua cu Top Billboard 200 Artist, Top Hot 100 Artist, Top Song Sales Artist, Top Streaming Artist.

Lansat in urma cu 2 luni, albumul “More Life” contine 22 de piese, printre care colaborari cu Travis Scott, Kanye West, 2 Chainz, Quavo, Sampha sau Giggs.

Albumul “More Life” este disponibil online: https://UMR.lnk.to/DrakeMoreLifePR

Rapper, producator, actor, Drake a devenit cunoscut datorita rolului din serialul Degrassi: The Next Generation, la inceputul anilor 2000. De atunci si pana in prezent, Drake a lansat 4 albume, numeroase hituri, printre care colaborari cu Rihanna, Eminem, Lil Wayne, Nicki Minaj, Jay Z, cu milioane de vizualizari pe YouTube si sute de milioane de stream-uri si a primit zeci de discuri de aur si platina.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole