Duelul actoricesc între Horațiu și Bogdan Mălăele în ”Ediție Specială” de Crăciun, pe scena sălii Cinema PRO

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Duelul actoricesc între Horațiu și Bogdan Mălăele în ”Ediție Specială” de Crăciun, pe scena sălii Cinema PRO

Cea mai recentă producție de succes marca Horațiu Mălăele, spectacolul de comedie ”Ediție Specială, revine de Crăciun în atenția publicului bucureștean. Maestrul ironiei și al hazului ascuțit va fi secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele și de muzicianul Radu Captari, într-o nouă reprezentație ce va avea loc marți, 26 decembrie,  la Cinema PRO,  începând cu orele 19:30.

”Ediție Specială” are o dinamică deosebită, Mălăele, tatăl și fiul având momente spumoase de dialog, replici savuroase și texte puternice pigmentate cu momente culese din cele mai aplaudate reprezentații ce stârnesc hohote de râs, îmbinate cu melodii  interpretate de îndrăgitul artist Radu Captari. Muzica, interpretată de artistul 100% român dar cu suflet rusesc va contura tabloul  fascinant al universului umoristic  – ”Ediție Specială”.

Recitalul va fi urmat de proiectia gratuită a filmului „Funeralii Fericite“, o comedie în care maestrul Horațiu Mălăele poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor. Filmul ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate atât de la casa de bilete a sălii Cinema Pro cât și online de pe www.ticketnet.ro , www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro și www.startickets.ro.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner