Eddie Richards mixeaza pe 24 noiembrie

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Eddie Richards mixeaza pe 24 noiembrie

DJ Eddie Richards va mixa pe 24 noiembrie in club Session din Bucuresti, incepand cu ora 23.00. In deschidere vor evolua Demos & Boola si Piftek. Eddie Richards este parte integranta a scenei muzicii house, inca de la aparitia acesteia, jucand un rol important odata cu explozia muzicii electronice. A infiintat prima agentie de DJ si a dezvoltat impreuna cu Terry Francis label-ul Wiggle, acestea fiind doar doua dintre proiectele sale din anii ’80-’90.

"Evil" Eddie Richards, unul dintre cei mai longevivi DJ de tech-house si techno din lume, este rezident in Clubul Fabric, iar primul sau material comercial – Fabric 16 – a fost publicat abia in 2004.

Incepand de la mijlocul anilor ’80, numele lui Eddie Richards a fost inclus in aproape toate cartile, documentarele sau filmele referitoare la cultura dance, fiind cunoscut peste tot in lume gratie mixurilor sale perfecte, ce combina ritmurile techno cu cele house si tribal, un format pe care l-a promovat dintotdeauna si care a facut ca el sa fie considerat un pionier al stilului cunoscut acum sub denumirea de tech-house.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner