Eddie Richards mixeaza pe 24 noiembrie

DJ Eddie Richards va mixa pe 24 noiembrie in club Session din Bucuresti, incepand cu ora 23.00. In deschidere vor evolua Demos & Boola si Piftek. Eddie Richards este parte integranta a scenei muzicii house, inca de la aparitia acesteia, jucand un rol important odata cu explozia muzicii electronice. A infiintat prima agentie de DJ si a dezvoltat impreuna cu Terry Francis label-ul Wiggle, acestea fiind doar doua dintre proiectele sale din anii ’80-’90.

"Evil" Eddie Richards, unul dintre cei mai longevivi DJ de tech-house si techno din lume, este rezident in Clubul Fabric, iar primul sau material comercial – Fabric 16 – a fost publicat abia in 2004.

Incepand de la mijlocul anilor ’80, numele lui Eddie Richards a fost inclus in aproape toate cartile, documentarele sau filmele referitoare la cultura dance, fiind cunoscut peste tot in lume gratie mixurilor sale perfecte, ce combina ritmurile techno cu cele house si tribal, un format pe care l-a promovat dintotdeauna si care a facut ca el sa fie considerat un pionier al stilului cunoscut acum sub denumirea de tech-house.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole