Editia a doua de Romanie, Fa Galagie! la Arenele Romane

Prima pagină » Noutăţi » Editia a doua de Romanie, Fa Galagie! la Arenele Romane

Pe data de 8 iunie 2019, la Arenele Romane va avea loc “Romanie, Fa Galagie!”, festival urban prezentat de B.U.G. Mafia. Biletele se vor pune in vanzare pe site-ul trupei (rfg2019.bugmafiaoficial.ro) si in reteaua iaBilet.ro incepand de vineri, 22 februarie. Alaturi de B.U.G. Mafia, afisul “Romanie, Fa Galagie!” 2019 ii va include pe El Nino, Killa Fonic, Nane, Nosfe, Chimie, Bad and Boujee.

Aceasta va fi cea de a doua editie “Romanie, Fa Galagie!”, dupa show-ul concept produs de B.U.G. Mafia tot la Arenele Romane, in 2017, care i-a avut ca invitati pe Grasu XXL, CTC, Killa Fonic si DJ Oldskull. Pentru Tata Vlad, Uzzi si Caddillac, cei trei membri B.U.G. Mafia, “Romanie, Fa Galagie!” reprezinta o continua provocare:

Cu prima editie de “Romanie, Fa Galagie!” ne-am dorit sa punem in scena cel mai spectaculos show de muzica rap din Romania, o productie la care am visat inca de cand am format trupa. I-am spus atunci #AlaGrav si a fost o provocare a noastra pentru noi insine. Credem ca ce s-a intamplat acolo, alaturi de #CeiMaiTariFani, a depasit toate asteptarile. Pana si pe ale noastre, si chiar suntem greu de multumit. Dar, ca orice oameni normali, am vrut mai mult, am vrut sa ducem evenimentul la urmatorul nivel. Asa am luat decizia de a continua “Romanie, fa galagie” sub forma unui festival. Ne dorim ca cei care vor fi acolo, alaturi de noi, atat fanii cat si artistii, sa aiba parte de o experienta deosebita de cea a unui concert obisnuit, incepand de la productia pe care o pregatim, pana la ce se intampla in afara scenei si la programul evenimentului – inca de la prima editie am vrut sa invitam nume despre care credem ca au ceva de spus in muzica urbana din Romania. Si vom proceda la fel in viitor.

Aftermovie “Romanie, Fa Galagie!” 2017 (Arenele Romane, outdoor)

Biletele pentru “Romanie, Fa Galagie!” 2019 se vor pune public in vanzare vineri, 22 februarie, pe rfg2019.bugmafiaoficial.ro si in reteaua iaBilet.ro. In perioada de “early bird”, biletele vor avea preturile de 69 de lei (Acces General), 109 de lei (Golden Ring, in fata scenei), respectiv 169 de lei (Premium, bilete ce includ loc in tribuna, acces prioritar si acces la bar VIP). De asemenea, tot incepand de vineri vor fi disponibile si pachete VIP, pentru cei care isi doresc o experienta aparte. Dupa etapa de early bird, biletele vor costa 79, 129, respectiv 189 de lei, iar in ziua evenimentului, la intrare – in limita disponibilitatii – 90, 140, respectiv 200 de lei.

Cei care doresc sa isi rezerve locul inainte de punerea publica in vanzare o pot face pana vineri, in cadrul FAN PRESALE-ului, folosind unul dintre codurile oferite de catre artistii din line-up-ul Romanie, Fa Galagie! 2019 pe rfg2019.bugmafiaoficial.ro. Primii 500 de fani care vor folosi codurile de FAN PRESALE vor avea acces la preturi speciale “wise bird”: 59 de lei – Acces General, 99 de lei – Golden Ring, 149 de lei – Premium. De asemenea, 130 dintre fanii care isi achizitioneaza biletele in perioada de FAN PRESALE vor putea castiga partea artistilor din line-up postere si CD-uri cu autografe, acces prioritar Early Entry sau acces in backstage pentru meet & greet.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner