„Ediție Specială Muncitorească” cu Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » „Ediție Specială Muncitorească” cu Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari

Pe 23 august 2019, Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari pregătesc publicului o nouă doză de râs cu ironie și profunzime într-o „Ediție Specială Muncitorească”, la Cinema PRO, începând cu ora 20:00.


Ziua Națională” din “Epoca de Aur“, pe care românii o sărbătoreau cu mult fast prin parade și demonstraţii ale oamenilor muncii, cântece pioniereşti, marşuri militare sau spectacole omagiale, este pusă sub semnul unei veritabile parodii la adresa comunismului sau a oricărei forme de totalitarism din viața noastră.

Maestrul Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate alături de fiul său, Bogdan Mălăele și de interpretul Radu Captari abordând teme variate dintr-o perspectivă satirică, presărate cu momente de improvizație, dialoguri sau monologuri surprinzătoare, intersectate cu melodii și refrene comuniste ale căror mesaje au rămas încă vii.

Pe scurt, un act artistic ce-ți va dovedi încă o dată că nu poți să nu îl iubești pe Horațiu Mălăele atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.

„Toată lumea va muri. Cine vrea să trăiască, să vină la noi în România pentru că noi suntem rămași în urmă cu 50 de ani” – Horațiu Mălăele – pasaj reprodus din spectacol.


Detalii bilete

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro și pe Ticketnet.ro, la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc, astfel:

  • Cat.III – 40 lei,
  • Cat.II – 60 lei,
  • Cat.I – 80 lei.
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner