El Grande Comandante organizeaza Karaokiada

El Grande Comandante organizeaza Karaokiada

Usile clubului El Grande Comandante ascund nenumarate surprize. Dj Felipe ti-a pregatit o seara cu totul si cu totul speciala dedicata unui concurs de Karaoke. El Grande Comandante reinventeaza conceptul, de cu seara pana in zori, distractia este la ea acasa. Diminetile mijesc in acordul pieselor care se canta in continuare.
Incepand cu luna martie, El Grande Comandante organizeaza “Karaokiada”. Un concurs care se va desfasura timp de 6 saptamani, urmand ca in editia finala ( cea de-a 7 saptamana ) sa se stabileasca castigatorul final. Pe fiecare editie vor exista 2 castigatori. Premiul cel mare, va fi dezvaluit ulterior.
AC/DC, Abba, Aretha Franklin, Barbara Streisand, Beatles, Bee Gees, Blondi, Bonny Tyler, Carpenters, Cher, Def Leppard, Depeche Mode, Dire Straits, Duran Duran, Elton John, Metallica, Guns N’Roses sunt doar cateva dintre exemplele care se regasesc in listele de karaoke. Pe langa acestea se adauga multe altele, dupa preferintele fiecaruia. Deviza serii este “muzic by request”, reprizele de karaoke fiind impletite cu reprize scurte de dans antrenant.

Te asteptam in fiecare seara de marti, incepand cu orele 21.00 sa canti si sa te distrezi alaturi de noi!

El Grande Comandante, Viitorului nr. 26

Rezervari: 0728.556.043

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe