Elline, una dintre cele mai cool artiste la debut, lanseaza “Smoke and Mirrors”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Elline, una dintre cele mai cool artiste la debut, lanseaza “Smoke and Mirrors”

Elline lanseaza astazi “Smoke and Mirrors”, un single pop super catchy, o fuziune hipnotica intre soul si muzica electronica, care marcheaza perfect debutul artistei.

Noua piesa este insotita de un videoclip pe masura, in regia fotografului Yves Huy Truong, filmat in Los Angeles pe parcursul a 24 de ore, in studioul Day XIX Studios. Tinutele artistei au fost asigurate de stilista Charlie Brianna, machiajul de Kay Wamser, iar coafurile de Wendy Diaz.

“Single-ul ‘Smoke and Mirrors’, compus de mine si produs de Sur si Felipe Mejia Saldarriaga, vorbeste despre pierderea individualitatii sau despre cultura superficialitatii si cat de usor putem fi victima lor”, a spus Elline.

“Smoke and Mirrors” este primul extras de pe EP-ul intitulat “Stained Glass”, care urmeaza sa fie lansat in cateva saptamani.
Prin sunetul distinct al vocii ei, artista si compozitoarea Elline isi creeaza un stil muzical propriu. Absolventa la Berklee College of Music in Boston, cea mai buna scoala de muzica din lume, artista compune teme muzicale originale, versatile, provocand limitele ascultatorilor si incuranjandu-I sa gandeasca mai profund. Influentata de R&B, muzica pop si electronica, muzica lui Elline este fresh si puternica. Single-ul “Smoke and Mirrors” este primul extra de pe EP-ul “Stained Glass”.
Puteti urmari aici videoclipul “Elline – Smoke and Mirrors”:

Mai multe informatii despre tanara artista puteti afla de pe site-ul sau oficial, Ellinemusic.com sau de pe pagina sa de Facebook, facebook.com/Ellinemusic .

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner