ELTON JOHN SOMEONE LIKE ME

“Cea mai tare chestie legata de Rock and Roll este ca cineva ca mine poate fi star” – acestea sunt cuvintele singurului artist din lume care a reusit ca an de an, timp de mai bine de un sfert de secol, sa fie prezent in “Top 40 singles”. Cu vanzari de peste 200 de milioane de unitati, 7 albume consecutive aflate in fruntea topurilor, Elton John a dovedit si dovedeste ca este un adevarat star.

Prezenta scenica extrem de vie si adulatia publicului au ascuns o viata plina de scandaluri explozive, depresii, bulimie, abuz de droguri, dependenta de alcool si un lung sir de relatii sentimentale esuate. Promovarea faptului ca Elton este bisexual a facut ca vanzarile record ale lui Elton sa se diminueze. Mariajul sau de scurta durata a fost distrus in momentul in care un tabloid britanic a luat relatia sa in vizor disecand stilul de viata si sexualitatea artistului. Nici pe plan material lucrurile nu au mers mai bine; pentru ca sa se poata redresa, Elton a fost nevoit sa organizeze o vanzare la licitatie a bunurilor personale in urma careia a strans 14milioane de Lire sterliene.

Pentru cea de-a 60-a sa aniversare, artistul a sustinut cel de-al 60-lea concert la Madison Square Garden – si a fost uimitor!

Acest DVD va prezinta comentarii ale fanilor si criticiolor cu privire la cantecele lui Elton, scandalurile, crizele si excesele sale. Dar cu toate acestea Elton John ramane unul dintre cei mai de seama entertainer-i ai tuturor timpurilor.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: