EUROPE – al 3-lea headliner al Midalidare Rock In The Wine Valley

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » EUROPE – al 3-lea headliner al Midalidare Rock In The Wine Valley

Cu aproape patru decenii și milioane de albume vândute, Joey Tempest (voce), John Norum (chitară), Mic Michaeli (clape), John Leven (bas) și Ian Haugland (tobe) continuă să lucreze, să interpreteze și să lanseze noi albume. 2023 marchează 40 de ani de la lansarea discului de debut omonim al EUROPE. Cu această ocazie, a fost lansat un turneu special cu 18 date, care include și Bulgaria. Trupa suedeză de rock vine la festivalul Midalidare Rock In The Wine Valley și va fi cap de afiș pe 1 iulie 2023 (sâmbătă).

Totul a început în 1979 într-o mică suburbie de lângă Stockholm, Suedia, unde Joey și John s-au cunoscut și au format trupa Force. Ambii au fost atrași de sunetul trupelor rock britanice precum Thin Lizzy și UFO. În acea perioadă, Led Zeppelin și Deep Purple au fost, de asemenea, influențe uriașe asupra celor doi adolescenți. Ei și-au înregistrat primele cântece demonstrative când Joey avea doar 16 ani, iar John 17. Casele de discuri le-au respins, spunând că „chitarele erau prea tare și părul prea lung”. Urmează schimbarea numelui din Forță în EUROPE, prin care se dovedesc că toată lumea se înșeală. Câștigă un concurs de trupe rock, din alți 4.000 de participanți, la care premiul I este un contract cu o casa de discuri. Când albumul lor de debut Europe a fost lansat în 1983, copiii din Suedia și Japonia au început să se identifice cu muzica lor.

Al treilea album al lor de studio a inclus hitul de platină „The Final Countdown” (1986), care i-a făcut vedete internaționale. Europa lucrează deja cu producătorul Kevin Elson și are în spate un mare label american. „The Final Countdown” s-a vândut în 7 milioane de copii în întreaga lume, iar cântecul cu același nume a devenit numărul unu în peste 25 de țări. Albumul a petrecut 70 de săptămâni în topurile Billboard și a avut patru single-uri în Top 40.

Până în prezent, Europe a lansat unsprezece înregistrări de studio, trei albume live, trei compilații și douăzeci și patru de videoclipuri muzicale. În 2022, muzicienii au primit un premiu special de la YouTube pentru un miliard de vizualizări ale hitului lor din 1986 „The Final Countdown”, făcându-i primul grup suedez care a ajuns la acest număr cu o singură melodie.

Midalidare Rock In The Wine Valley va avea loc în perioada 30 iunie (vineri) până în 2 iulie (duminică) 2023. Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim din toată țara, precum și la OMV, Centrul de Bilete al Palatului Național al Culturii, Technopolis și Poșta Bulgară.

Copiii sub 12 ani intră fără bilet!

Prețurile biletelor în această etapă sunt:

  • 95 BGN – bilet de o zi pentru 30 iunie cu titlul de afiș Scorpions
  • 95 BGN – bilet de o zi pentru 1 iulie cu cap de afiș Europe
  • 95 BGN – bilet de o zi pentru 2 iulie cu afișul Helloween
  • 150 BGN – bilet de trei zile pentru întregul festival

Informații complete despre Midalidare Rock In The Wine Valley
https://midalidarerock.bg

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 iunie 2024

Acum la Bucureşti
34 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner