“Faith”, noul album de la Pop Smoke, a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » “Faith”, noul album de la Pop Smoke, a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200

“Faith”, noul album al lui Pop Smoke, a debutat pe primul loc in SUA, fiind al doilea album al lui Pop ce ajunge pe primul loc, dupa prima saptamana. Dupa lansarea “Faith”, “Shoot For The Stars Aim For The Moon” a reintrat pe pozitia a 9-a in Billboard Hot 200, ajungand la 47 de saptamani in Top 10.

Stream / Download: https://PopSmoke.lnk.to/Faith-AlbumPR

Pe 21 iulie, ziua in care Pop Smoke ar fi implinit 21 de ani, staff-ul sau a lansat inca 4 melodii, “Questions”, “Rundown”, “Money Man” si “Defiant”, fiind prezente pe varianta Deluxe a albumului. In aceeasi saptamana, fundatia Shoot For The Stars a organizat al doilea eveniment Pop Smoke Day, in Seaview Park din Canarsie, Brooklyn, filmand si videoclipul piesei “Coupe”.

Link YouTube:

 

Materialul “Faith” contine colaborari cu Dua Lipa, Pharrell, Kid Cudi, Kanye West, Pusha T, Future, Rick Ross, The-Dream, 42 Dugg, 21 Savage, Rah Swish, BEAM, Bizzy Banks, Takeoff, Lil Tjay, Swae Lee, Chris Brown, Quavo, Kodak Black si TRAVI.

De curand, “Shoot For The Stars Aim For The Moon” a fost declarat cel mai bine vandut album din America si tot in acest an a devenit cel mai longeviv proiect muzical care ocupa primul loc, in categoria HIP Hop/R&B, dupa anul 1990, timp 34 de saptamani si vanzand peste 7 milioane de copii in lume.

Albumul are 3 piese certificate cu disc de platina in America: “Hello”, “Got It On mMe” si “Something Special”, 3 piese certificate cu 2 discuri de platina: “Mood Swings”, “The Woo”, “What You Know Bout Love”, o piesa certificata cu 3 discuri de platina: “Dior”, dar si una certificata cu 4 discuri de platina: “For The Night”. Piesa “Dior” a fost nominalizata la Grammy pentru Best Rap Performance. Pop Smoke a acumulat peste 20 miliarde de stream-uri, la nivel mondial.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner