FAUN va sustine 2 concerte in Romania, la Cluj-Napoca si la Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » FAUN va sustine 2 concerte in Romania, la Cluj-Napoca si la Bucuresti

Cei din trupa FAUN vor ajunge in Romania in luna decembrie, si vor sustine 2 concerte: primul va avea loc in /FORM Space din Cluj-Napoca, pe 3 decembrie 2024, iar al doilea concert va avea loc la Bucuresti, in club Quantic, pe 4 decembrie 2024. Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe 26 aprilie 2024, la ora 10:00.

Faun vin din Germania, avand o activitate ce incepe inca din 1998, pana in prezent lansand 12 materiale de studio. Abordeaza o combinatie de pagan/medieval folk cu influente variate de neo-folk sau chiar darkwave, influente ce adauga o nota contemporana muzicii lor.

Versurile pieselor semnate de Faun sunt scrise intr-o multitudine de limbi, de la germana la latina, islandeza veche sau maghiara. Pe langa creatiile proprii, pentru a scrie versuri, Faun se inspira si din texte scrise in perioada Evului Mediu, precum Carmina Burana, manuscris de poeme din secolele XI-XII; Poetic Edda, colectie de poeme narative nordice de secol XIII sau Jenaer Liederhandschrift, manuscris de versuri si melodii de secol XIV din zona germana.

In plus, pentru a da autenticitate pieselor, Faun foloseste o varietate de instrumente printre care hurdy-gurdy, cimpoi, nyckelharpa, flaut si nu numai.

Trupa a declarat ca in acest turneu vor canta in special piese de pe cel mai nou album al lor “Pagan” dar si piese de pe alte albume iubite de public pentru a oferi o experienta paganfolk autentica fanilor.

Cu peste 1000 de concerte in jurul lumii, 11 albume dar si doua DVD-uri, FAUN au avut in topurile germane locuri fruntase cu “Pagan”, “Midgard” sau “Luna”, albume ce au ajuns platinum sau gold datorita vanzarilor foarte bune.
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

  • Primele 200: 105 lei
  • Urmatoarele 200: 125 lei
  • In presale: 135
  • La acces: 150 lei

La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Un eveniment METALHEAD. Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner