Fii parte din măreția spectacolelor maestrului ANDRÉ RIEU – program si reguli de acces

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Fii parte din măreția spectacolelor maestrului ANDRÉ RIEU – program si reguli de acces

Peste câteva zile, marele violonist revine la București
cu un nou program muzical

Pe 11 și 12 iunie, faimosul violonist André Rieu acompaniat de membrii Johann Strauss Orchestra vă invită în Piața Constituției, să vizionați un nou concert de înaltă ținută.
De această dată, André Rieu revine la București cu un spectacol  nou, diferit de cel care a strălucit anul trecut pe aceeași scenă, dar care abundă de cântece frumoase, dans, invitați speciali, distracție și multe surprize de neuitat!

„Sunt nerăbdător să revin pe scena din Piața Constituției și să mă reîntâlnesc cu publicul fantastic din România.  Scena folosită doar în concertele din Maastricht va ajunge din nou “în centrul Universului”.  Este impresionantă, nici un alt artist nu mai are o astfel de scenă, este un fel de emblemă a show-ului meu.” – a transmis André Rieu.
André Rieu (VIDEO) – https://www.youtube.com/watch?v=xToFOzD0M8E

Spectatorii vor petrece trei ore de magie, pe ritmul muzicii de cea mai bună calitate. Marele artist ne-a obișnuit cu seri de concert sold-out, iar spectacolul anunțat pentru ziua de sâmbătă, 11 iunie 2016, se înscrie în aceeași serie.
Timpul nu este încă pierdut pentru cei care doresc să asiste la cel mai important eveniment concertistic al anului. Persoanele care doresc să fie cât mai aproape de scenă, să se bucure din plin de experiența unică a unui concert marca André Rieu, își pot procura bilete pentru reprezentația ce va avea loc duminică, 12 iunie, începând cu ora 20:30.
Acestea sunt disponibile la prețuri variabile, în funcție de categoria de loc, atât online prin www.eventim.ro, precum și la magazinele partenere Eventim – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV.
În iunie 2015, celebrul violonist André Rieu a susținut la București, nu mai puțin de șapte concerte în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile a peste 85.000 de spectatori.  Cu acest succes uriaș, André Rieu a înregistrat un nou record pe piața evenimentelor din România.


Biletele pentru concertul de sambata este sold-out, insa persoanele interesate isi mai pot procura bilete pentru reprezentatia de duminica, 12 iunie, accesand www.eventim.ro.
Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru ambele zile de concert și se adresează publicului spectator.
În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 19:00, pe cele două intrări amenajate în Bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).  Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete.
Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cât posibil aglomerația de la porțile de acces.
Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.  Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit, iar cei care depășesc această vârstă (2 ani) vor plăti bilet de intrare.
Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertul programat duminică, 12 iunie, vor putea fi achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale cât și prin intermediul rețelei Eventim și a platformei online WWW.EVENTIM.RO.
În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc.
Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.
Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și păstrat  în  garderoba amplasată în zona de acces.
De aceea, toţi fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.
De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.
Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziție puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență.
Spectatorii sunt rugați să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori și să urmeze instrucțiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgență.

Dacă observați incidente vă rugăm să vă adresați organizatorilor sau reprezentanților acestora, aceștia fiind la dispoziția dumneavoastră pentru a vă menține buna dispoziție și a evita momentele neplăcute.

Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți.
În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner