FILATOV & KARAS – “TELL IT TO MY HEART”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » FILATOV & KARAS – “TELL IT TO MY HEART”

Filatov & Karas sunt un duo de producatori EDM din Rusia. Drumurile lor s-au intersectat in 2012, insa la acel moment amandoi aveau deja 10 ani de experienta in industria muzicala.

Dmitry Filatov a fost gazda emisiunii radio saptamanale DINAMIKA de la cel mai mare post de radio din Rusia, DFM, precum si o emisiune la un post de radio mic din Moscova, Megapolis FM. A lansat doua albume in Rusia, “Утром я солнце” (Sunlight – in engleza) si “Filatov & Soloviev – Sound Fiction”. Ambele au avut succes pe Beatport. Filatov a primit un premiu RDMA pentru cea mai de succes piesa dance din Rusia in 2007. El a impartit scena cu legende ale muzicii de club precum Faithless, Bob Sinclair, Tomkraft, Armin van Buuren sau Funkagenda.

FOTO_Filatov & Karas - Tell It To My HeartAlex Osokin, cunoscut si ca Karas, a inceput sa faca muzica acum foarte mult timp, sub nume precum Karas, Man-Ro, Te5la sau Raduga. El detine casa de discuri Adapter Records si este gazda emisiunii Aquarium, de la Russian DFM.

Single-ul care le-a adus insa cel mai mare succes a fost un remix al piesei “Don’t Be So Shy”, a cantaretei franceze Imany, care a obtinut discul de diamant in Polonia. Piesa a ocupat prima pozitie nu numai in Polonia, dar si in Germania, Franta, Italia, Elvetia, Grecia, Bulgaria, Romania, Ucraina, Georgia si multe altele.

Pentru vara anului 2016, Filatov & Karas pregatesc un cadou special pentru fanii mixului electronic de house si dance – o noua versiune a binecunoscutei piese “Tell It To My Heart”. Se pare ca avem deja soundtrack-ul zilelor insorite! “Tell It To My Heart” va ramane cu fiecare dintre noi pentru toata perioada acestei veri si pentru cele ce vor veni. Si va deveni cu siguranta un mare hit! Pregatiti-va!

Single-ul “Tell It To My Heart” este disponibil pentru ascultare si decarcare, pe toate platformele digitale: https://UMR.lnk.to/TellItToMyHeartNe

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner